Csak vallásos válaszokat akarok! Mit szóltok amit Hawking állított? Ateisták és fajtái kíméljenek!
Figyelt kérdés
Nincs Mennyország, vagy Túlvilág. Agy sem lesz a halál után, mert az agy olyan mint egy gép, ami ha leáll, akkor a többi is leáll. Az örök élet csupán vágyálom, és a gyávák nem tudják elfogadni a halált. Ezért is vannak a vallások, pl. a Kereszténység ami a Mennyországot ígéri minden jó embernek. Keresztény létemre ez az egész sértő volt számomra, és még csalódott lettem a tudományban is. Tehát tündérmese azok számára akik félnek az örök sötétségtől... Szóval: Hívő = gyáva?!2020. szept. 1. 12:47
31/58 A kérdező kommentje:
És lő az Ateisták Energiái xD
2020. szept. 1. 17:06
32/58 Mansour válasza:
Nem, amit én-nek hívsz, az megsemmisül a halállal. A tudat viszont nem. Csak az nem te vagy, hanem Jézus Krisztus, HA ő benned él.
33/58 anonim válasza:
Az a gáz, hogy te még ezt viccesnek is tartod! Dehát mindez oly keresztényi!!!
34/58 A kérdező kommentje:
Ez nem gáz. Csak gondolat =) oi oi
2020. szept. 1. 17:18
36/58 A kérdező kommentje:
az egy film
2020. szept. 1. 17:25
37/58 anonim válasza:
Sajnálom, nem tudom neked máshogy elmondani, de én egy vagyok Istennel, akár meg is halok, de nem állok át a másik oldalra! Én szeretem a kedvességet, ami tőle árad és megvígasztal. Arról nem tehetek, ha ezt nem érezte Hawking, az az ő dolga.
38/58 A kérdező kommentje:
Amúgy ha valaki bunkó velem, akkor én is bunkó leszek. De azért megpróbálok Krisztus szerint élni. Bár azt nem értem, hogy miért kell szeretni az ateistákat is. Főleg aki sérti a vallásokat és a hívőket. Például Hawking... Hogy az örök élet, csak vágyálom a gyáváknak.
2020. szept. 1. 18:41
39/58 anonim válasza:
Jézust ott sértegették a római katonák és nem érdekelte mit mondanak. Ne bosszankodj! Akkor is sok ateista volt.
40/58 anonim válasza:
Kérdező “ Amúgy ha valaki bunkó velem, akkor én is bunkó leszek.”
Értem. És Te szeretnéd megmondani, hogy ki a keresztény és ki nem. Minden világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!