Mit szólnátok hozzá hogyha Isten elintézné, hogy holnap nem kelnének fel azok, akik az interneten trollkodnak?
"Nem bánnám, ha kicsit pihenhetnék."
Kicsit? Igen csak hosszú lenne....
Ki tudja, és miért is ne?
Isten nincs ellene a tudománynak, amig bele nem ütközik Isten személyiségének meggyalázására.
8: Most ez miért az én értékrendem? Én csak megkérdeztem, hogy mi lenne, ha így vezetné fel a második eljövetelt? Az, hogy egy isteni lény mit és hogyan tesz vagy nem tesz, nem azon fog múlni, hogy én mit mondok. Én csak feltettem ezt a kérdést. Hogy mi mekkora bűn azt sem én állapítom meg.
Viszont tetszenek azok a válaszok, akik beismerik, hogy akkor nekik nem lenne holnap. Ez is csupán azért, mert látszik, hogy van humorérzékük és annyi tartás bennünk, hogy elismerjék a hibáikat. Valószínű egy esetleges személyes végítélet hozatal során az ilyen magatartás befolyásolná a konklúziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!