A keresztények emlősök?
Figyelt kérdés
Egy keresztény tarthatja magát emlősnek?2020. aug. 29. 19:53
1/14 anonim válasza:
Van emlője?
Jobb kérdés, tagadja hogy van emlője?
2/14 anonim válasza:
Hú, nálad igencsak elmentek otthonról, és téged hátra hagytak, kedves Kérdező.
3/14 szp72 válasza:
Szerintem az ember úgy általában emlős lény.
4/14 anonim válasza:
Sőt, még gerincesek is. Meg magzatburkosok. Meg állatok. Meg élőlények. Meg eukarióták.
5/14 anonim válasza:
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
6/14 A kérdező kommentje:
Ha az ember állat, akkor Ádám és Éva nem lehettek emberek, mert az ember uralkodik az állatokon Isten akarata szerint...Meg akkor Jézus is emlős kis állat lenne...
2020. aug. 29. 21:35
7/14 anonim válasza:
Az emlős biológiai meghatározás, az ember is faji meghatározás, ugyanakkor egzisztenciális meghatározás is egyben. Ezen mit nem lehet érteni?
Példával élve a számítógép, és a robot kar is elektronikai eszköz, de a számítógép vezérli a robotkart.
8/14 anonim válasza:
"Ha az ember állat, akkor Ádám és Éva nem lehettek emberek"
Téged kizavartak biosz órákról? Vagy végigaludtad az összeset, mint én a fizikát? A biológia csak a biológiai adottságokat vizsgálja, nem azt, hogy Ádám és Éva milyen felhatalmazást kaptak Istentől. Nem általános értelemben vagy állat, hanem biológiailag. Tiszta sor?
Bár szerintem Te általános értelemben is állat vagy.
9/14 anonim válasza:
Szerintem hatalmas kèrdès!
Szakadtam)))
10/14 anonim válasza:
A keresztények eukarióták?! Ennek a gondolatát még szoknom kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!