Keresztények! Milyen sorozatokat néztek? Utoljára mikor néztél Family Guy-t ami ilyen vallás csúfítás?
Vallás paródia. Például:
Krisztus teste, Krisztus s**ge. És egy ilyen poénon egy kereszténynek sajnos tilos nevetnie.
Pár részt láttam Family Guy-ból, ott ugyan nem volt ilyesmi, de alapból nem igazán tetszett.
Amikor gúnyt űznek valamiből, akár sorozat, akár film, akár stand-up comedy-s, azt általában nem szeretem.
De nézek egyébként nem vallási témájú filmeket. Sorozatokat kevésbé, de tetszett a Chernobyl, a Terror, a Mandalorian. De pl. a Walking Dead is, főleg az elején, mikor morális kérdéseket is boncolgattak.
Ezeket a sorozatokat nézem/néztem: Agents of Shield, Daredevil, Agent Carter, Punisher, The falsh, Teen Titans, Carmen Sandiego, The Handmaid’s Tale
Attól függetlenül, hogy keresztény vagyok, nem nézek semmilyen vallási témájú sorozatot
Amúgy én simán nézek Family guy-t, South Park-ot meg Simpson családot is. Számomra nincs benne semmi ,,valláscsúfítás”.
#6 vagyok
Ja meg még a Yummy Mummies-t szoktam nézni, ha ez számít sorozatnak
Kösz mindenkinek! :)
Na és a Harry Potterrel mivan? És, hogy a Walt Disney mesékben vannak Sátánista, szex üzenetek a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!