Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Milyen sorozatok...

Keresztények! Milyen sorozatokat néztek? Utoljára mikor néztél Family Guy-t ami ilyen vallás csúfítás?

Figyelt kérdés

2020. aug. 28. 11:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
A family guy mióta valláscsúfítás? (akármit is jelentsen ez a szó...)
2020. aug. 28. 11:30
 2/17 A kérdező kommentje:

Vallás paródia. Például:

Krisztus teste, Krisztus s**ge. És egy ilyen poénon egy kereszténynek sajnos tilos nevetnie.

2020. aug. 28. 11:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy megoldást látok: ami nem tetszik azt nem kell nézni.
2020. aug. 28. 11:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Pár részt láttam Family Guy-ból, ott ugyan nem volt ilyesmi, de alapból nem igazán tetszett.

Amikor gúnyt űznek valamiből, akár sorozat, akár film, akár stand-up comedy-s, azt általában nem szeretem.

De nézek egyébként nem vallási témájú filmeket. Sorozatokat kevésbé, de tetszett a Chernobyl, a Terror, a Mandalorian. De pl. a Walking Dead is, főleg az elején, mikor morális kérdéseket is boncolgattak.

2020. aug. 28. 11:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Én a Luciferrel voltam úgy, hogy először kiakadtam rajta (milyen hülye ötlet már az alvilág urát pozitív, félénk selyemfiúként bemutatni) és nem bírtam végignézni... de utána rávettem magam és végignéztem az összes évadot és nagyon jókat nevettem rajta. Nagyon aranyos sorozat!
2020. aug. 28. 12:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Ezeket a sorozatokat nézem/néztem: Agents of Shield, Daredevil, Agent Carter, Punisher, The falsh, Teen Titans, Carmen Sandiego, The Handmaid’s Tale

Attól függetlenül, hogy keresztény vagyok, nem nézek semmilyen vallási témájú sorozatot

Amúgy én simán nézek Family guy-t, South Park-ot meg Simpson családot is. Számomra nincs benne semmi ,,valláscsúfítás”.

2020. aug. 28. 12:17
 7/17 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Ja meg még a Yummy Mummies-t szoktam nézni, ha ez számít sorozatnak

2020. aug. 28. 12:19
 8/17 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek! :)

Na és a Harry Potterrel mivan? És, hogy a Walt Disney mesékben vannak Sátánista, szex üzenetek a háttérben?

2020. aug. 28. 12:21
 9/17 anonim ***** válasza:
A szex nem bűn. A sátánista üzenetek pedig tényleg valósak, de ettől még nézhetik a keresztények is.
2020. aug. 28. 12:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a legbigottabb vallásosok látnak bele a HP-be bármi olyat ami miatt nem szabad nézni.
2020. aug. 28. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!