Keresztények! Milyen sorozatokat néztek? Utoljára mikor néztél Family Guy-t ami ilyen vallás csúfítás?
Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 11:21
11/17 A kérdező kommentje:
Kedvenc HP-m a második rész. De megnéztem az összes filmet, a könyv túl hosszú. De nem lettem sem függő, varázsló sem stb... Olyat is hallottam, hogy tilos varázslós gyerekjátékokkal játszani :D mert az a képesség csak a Sátánnak van meg, és Isten nem szereti a varázslatot. Bár honnan tudják, hogy mi tetszik Neki, mi nem tetszik Neki a Teremtőnek?
2020. aug. 28. 12:39
12/17 anonim válasza:
Utoljára a svéd A kalifátus című sorozatot néztem. A Harry Potter filmeket is szeretem.
13/17 anonim válasza:
Olyan sorozatokat nézek amik megtetszenek és élvezem öket. Nekem ne mondja meg senki hogy mit nézhetek vagy min röhöghetek!
14/17 A kérdező kommentje:
Mi van ha Isten írja le ezt? Ő a főnök, mint a munkahelyen.
Ha nem csinálod, akkor a Pokolra jutsz, vagyis ki leszel rúgva sajnos.
2020. aug. 28. 14:47
15/17 anonim válasza:
De Isten nem fogja megmondani, hogy min nevethetsz meg min nem. Ilyet csak az elvetemülten hívők mondanak. Isten nem fogja megtiltani a kacsameséket mert az egyik epizódban volt egy rejtett sátánista üzenet (csak most ez jutott hirtelen eszembe). Meg ez a baromság is hogy a Harry Potter a sátántól származik... Hadjuk már! Az ilyen emberek mindenbe belelátják a sátánit meg a rosszat meg a nem is tudom mit.
16/17 A kérdező kommentje:
Oké :) nincs is bűntudatom miattuk, hogy ilyeneket nézek. Lucifer sorozatot még nem kezdtem el nézni, de gondolkozom.
2020. aug. 28. 16:28
17/17 anonim válasza:
Ne gondolkozz. Kva jo sori, imádni fogod;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!