Mit gondoltok keresztények? Halál után alvás lesz a feltámadásig, vagy pedig Menny vagy pedig Pokolra jutás lesz azonnal?
Figyelt kérdés
Szerintem a rosszak és a hitetlenek kapnak esélyt a feltámadás napján ha a Pokolra jutnának a halál után. És mindenki aki a Mennybe került, kívéve szerintem az igaz lelkészek, papok és társai a Mennyben maradnak, és az olyan emberek, mint én, feltámadunk a Föld bolygón. Mit gondoltok csak keresztény hívők erről?2020. aug. 28. 20:25
1/17 anonim válasza:
Ha meghalsz, akkor valamilyen módon elhagyod e fizikai világ köreit, így az időt is. Tehát az elhunyt szemszögéből ez azonnal bekövetkezhet Isten színe látása, illetve az ítélet
2/17 A kérdező kommentje:
És mi van azokkal, a Biblia szavakkal, hogy az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak nem éreznek semmit? Jézus pedig azt mondta a barátoknak, hogy Lázár alszik, halálalvásba került.
2020. aug. 28. 20:42
3/17 anonim válasza:
Javaslom, hogy olvasd el ezt a szövegrészt: [link]
A megadott oldalon az általad feltett kérdésekre találhatsz érthető és biblikus választ.
4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én keresztény vagyok, és nem Tanú. :) sem római katolikus.
2020. aug. 28. 20:48
5/17 anonim válasza:
Idéznéd, hogy hol mondta Jézus a "halálalvást"? Mert én olvastam a Szentírást, de ilyen nem volt benne. Ellenben azt mondta a jobb latornak, hogy még ma vele lesz a mennyben.
6/17 A kérdező kommentje:
2020. aug. 28. 20:54
7/17 A kérdező kommentje:
Szoktam olvasni az oldalt. Bár nem is tudom, hogy igazat mondanak-e. Mit gondolsz a linkről?
2020. aug. 28. 20:55
8/17 anonim válasza:
"Amúgy én keresztény vagyok, és nem Tanú."
Majd belinkeled az oldalukat, mint igazság. Gratulálok hozzá.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Sokan sokfélét mondanak. A Szentírásban és az van, hogy a halál az ember büntetése.
2020. aug. 28. 21:11
10/17 anonim válasza:
Mindent félre lehet magyarázni, ehhez pedig remekül értenek az általad 6-os hozzászólásban hirdetett felekezet képviselői.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!