Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényektől kérdezem!...

Keresztényektől kérdezem! Szerintetek Stephen Hawking most hol van ha ennyire ateista volt? Mennyire lepődött meg amikor meghalt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 21. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem nemcsak a pokol az egyik rossz dolog, hanem az a mérhetetlen üres élet, amit Isten nélkül élnek le.
2020. aug. 27. 15:43
 32/66 anonim ***** válasza:
91%
Csak nem értem miért veszitek olyan biztosra hogy nektek van igazatok és nem neki. 🤷‍♀️
2020. aug. 27. 16:15
 33/66 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy miért hisztek olyannak aki szintén csak egy ember mint mi, és mindenki szokott tévedni.
2020. aug. 27. 16:21
 34/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy 100% hogy igaza van. Persze az emberek tévedhetnek ahogy te is tévedhetsz. De én még mindíg szívesebben hiszek neki. Mint egy könyvnek amit akkor írták mikor azt hitték hogy a föld lapos, a tej pedig azért alszik még mert a démonok megrontják.
2020. aug. 27. 16:29
 35/66 A kérdező kommentje:

Sehol sem írja a Biblia, hogy a Föld az lapos lenne.

Akkor mi az élet értelme ha nincs semmi?

2020. aug. 27. 16:31
 36/66 anonim ***** válasza:
96%

Nem mondtam hogy a Biblia azt írja, hogy a föld lapos hanem, hogy amikor a biblia íródott abban az időben az emberek sok hülyeséget hitték többeközt azokat is amiket leírtam.

Hogy mi az élet értelem nem tudom pontosan és nem is hiszem hogy nekem kell megfejteni. De azt gondolom hogy a Földön biztos hogy élünk (utána nem biztos) szóval itt alkossunk valami maradandót (nem gondolok ez alatt nagy dolgokra, csak apróságokra) és ne csak áturazóban legyünk itt hogy, végig arra várjunk, hogy mennyivel jobb lesz a mennyben és csak azért vagyunk itt hogy utánna oda kerülhessünk.

2020. aug. 27. 16:39
 37/66 A kérdező kommentje:
Az nem durva nektek, hogy minden megfog semmisülni? Az univerzum, a történelem, az élet, és az emberiség is? Ha újjá is születik az univerzum, azok az új emberek sztem már nem mi leszünk. Mintha soha nem is léteztünk volna. Több az élet értelme, ha a Kereszténység igaz. Én amúgy az élet értelme+világ összetettsége miatt lettem keresztény.
2020. aug. 27. 16:42
 38/66 anonim ***** válasza:
53%

Nem nem durva. Ez az élet rendje, semmi sem tart örökké.

A kereszténység pedig azért lett mert az emberek többsége fél a haláltól, vagy attól hogy nem lesz utána semmi, ezért lett kitalálva.

2020. aug. 27. 16:47
 39/66 A kérdező kommentje:
khm.. kitalálva. dehogy lett kitalálva!
2020. aug. 27. 17:02
 40/66 A kérdező kommentje:
És honnét veszed, hogy ezért lett kitalálva? :D
2020. aug. 27. 17:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!