Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényektől kérdezem!...

Keresztényektől kérdezem! Szerintetek Stephen Hawking most hol van ha ennyire ateista volt? Mennyire lepődött meg amikor meghalt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 21. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos a "keresztény erkölcs" nagyon kirekesztő a másként gondolkodókkal. Az mindegy, hogy Hawking a munkássága révén sok embert gondolkodtatott el a csillagászatról, és igyekezett a nehéz tudományos elméleteket érthetően elmagyarázni a laikusoknak. A keresztény erkölcs szerint az ilyen emberek, csak azért, nem hisznek Istenben, hasonló szinten van egy rablóval. Szánalmasak vagytok!

2020. aug. 21. 12:09
 12/66 A kérdező kommentje:
Mindenki szánalmas. Még én is, és te is 11-es!
2020. aug. 21. 12:17
 13/66 anonim válasza:
61%
Ezért utálom a kereszténységet. Lehetsz te a világ legjobb embere, otthont adhatsz az összes árvának, véget vethetsz a szegénységnek de ha nem hiszel Istenben akkor a pokolra jutsz. Szép egy vallás
2020. aug. 21. 12:19
 14/66 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az Úr,a ti Istentek!Tartsátok meg parancsaimat és jó dolgotok lesz!Fiaim,ne járjatok az erőszakos ember útján,se az álszentén!Járjatok az igazság útján és szeretet költözik a ti szívetekbe!Tegyétek,mindenkivel azt,amit szeretnétek,ogy veletek tennének!Ne legyetk hamisak,fiaim!Ne legyetek se gyilkosok,se farizeusok!Ha ezeket megtartjátok,jó dolgotok lesz!
2020. aug. 21. 12:21
 15/66 anonim ***** válasza:

De akkor ez mit jelent?

Nagy jeleket tesz, még tüzet is parancsol le az égből a földre, az emberek szeme láttára; 14és megtéveszti a föld lakóit azokkal a jelekkel, amelyeket képes megtenni a fenevad nevében; és azt mondja a föld lakóinak, hogy készítsenek bálványképet a fenevad tiszteletére, akin a kard által ejtett seb van, de életre kelt. 15Megadatott neki, hogy lelket leheljen a fenevad képmásába, hogy megszólaljon a fenevad képmása, és hogy akik nem imádják a fenevad képmását, azokat mind megölesse. 16És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, 17és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. 18Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.

2020. aug. 21. 12:25
 16/66 anonim ***** válasza:
0%
#15Hát,igen.Én vagyok a hamis próféta.Egyben a fenevad is.Mindjárt fellépek és megtévesztek mindenkit.Vegyétek fel ezt a számot a kezetekre:666.Illetve ezt a nevet.Xavér Dániel.Nem mindha ez lenne a nevem.Viszont kijött,ennél,hogy 666.
2020. aug. 21. 12:34
 17/66 anonim ***** válasza:
Várjunk,mégsem.Hiányzik egy C betű.
2020. aug. 21. 12:35
 18/66 anonim ***** válasza:
11 Térjen vissza minden átkod a fejedre, amit másnak kívántál.
2020. aug. 21. 12:43
 19/66 anonim ***** válasza:
8%
Kedves 13-as tudnál egy ilyen ateistát mondani? , mert én sokkal több keresztényt tudok mondani aki ezeket megtette
2020. aug. 21. 13:19
 20/66 anonim ***** válasza:

Nem átkoztam senkit, (olvasd vissza a kommentemet) az inkább nálatok szokás, főleg a szektákban. Egyébként meg nem vagyok babonás, szóval nem hat meg a rossz kívánságod. :D

Keresztényként inkább javaslom, hogy húzd meg magad. Ha a rómaiak nem karolják fel a vallásodat, és nem csatlakozik hozzájuk pár értelmiségi (pl. Szent Ágoston) a kerszténység megmaradt volna egy, a zsidó vallásból kiszakadt kis szektának.

2020. aug. 21. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!