Keresztényektől kérdezem! Szerintetek Stephen Hawking most hol van ha ennyire ateista volt? Mennyire lepődött meg amikor meghalt?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 11:19
21/66 anonim válasza:
20 Dehogy nem. Itt egyedül te fogod meghúzni magad.
Lényegtelen, hogy te miben hiszel, mert sem te , sem én a Szellemi törvényeket befolyásolni nem tudjuk.
Az pedig azt mondja, hogy ha valaki Isten népét átkozza-átkozottá válik.
És te már nem egy ízben tetted ezt. A te dolgod, te életed, de ugye nem haragszol, ha visszaküldöm az "ajcsidat".
Ok nélkül való átok nem száll senkire, vissza repül a madárka a fészkére.
A fészket pedig te építetted, a madarat te bocsájtottad útjára, úgy hogy már ott van nálad.
23/66 anonim válasza:
Jovializmus a valós vallás,ugyanis az nem hisz természetfölöttiben, hanem a mindenségben és az a cél,hogy eljussunk a szeretet teljességére.Eggyé váljunk a teljességgel.Mindnyájan Joviák vagyunk.
24/66 anonim válasza:
22-es miért hülyézgetsz mást? Nincs benned szeretet?
25/66 anonim válasza:
Azért, mert alaptalan dolog lett kijelentve velem kapcsolatban annak ellenére, hogy jeleztem, nem igaz a vád. Viszont részemről a téma OFF, mert nincs köze a topikhoz.
26/66 anonim válasza:
De lehülyezéssel semmire sem mész.
27/66 anonim válasza:
Szerintem Isten hadja csak elaludni, mint pl. az állatokat, úgyis ebben hitt. Amiben hiszel az történik veled.
28/66 anonim válasza:
Nem akkor itt ebbe a nagy vitába beleszolni elvégre nem vagyok keresztény. DE MIVAN HA NEM LEPŐDÖTT MEG? Mivan ha igaza volt és tényleg nincs isten. LEHET TI FOGTOK MEGLEPŐDNI!!! Ez is benne van a pakliban.
29/66 anonim válasza:
Nem, Isten elé kellett állnia, s mondania: Sajnálom.
30/66 A kérdező kommentje:
28-as! Hogy fogunk meglepődni ha nincs semmi? Érted :D szerintem rosszabb így: Úgy élni, hogy nincs semmi Isten, de miután meghalsz, akkor még mindig létezel, és szenvedsz.
2020. aug. 27. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!