Miért hisztek Istenben? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést most azért tettem fel mert nem volt kedvem elolvasni a többit mert mindegyikre legalább 100 válasz érkezett és én mindegyikre kiváncsi lennék...
Szóval. Én személy szerint igen, hiszek Istenben!
kiváncsi vagyok pár ember véleményére, és én is el szeretném mondani ,hogy miért gondolom,hogy létezik és mióta hiszek benne.
köszi szépen előre is a válaszokat :)
16/F
2010. aug. 4. 16:53
21/23 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy jutalmat kapsz a szívből jövő jótettekért, de arra utaltam, hogy más boldogságát kell jutalomnak tekinteni, nem a biztos helyet a túlvilágon.
22/23 A kérdező kommentje:
őszintén...én nem azért csinálom ,mert hogy a túlvilágon mi lessz... nemis érdekel...csak 16 vagyok... ugyanugy járok partyzni ,iszom meg stb... csak egyes cselekedeteimre odafigyelek, és ő a hétköznapjaimat is megkönnyíti...tapasztalatból mondom.
2010. aug. 6. 19:00
23/23 anonim válasza:
MIből gondolod azt hogy az univerzum akkor jött létre amikor a föld? Hisz megeshet hogy az univerzumban máshol lehet még élet. Mivel eléggé nagy. Én is hiszek Istenben. DE én nem a vallásokban hiszek mert általában azok megfélemlítéssel akarják elérni hogy jók legyünk.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!