Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi és Zoom! "Összejö...

Jehova tanúi és Zoom! "Összejövetelek videókonferencián keresztül" -erre hol lehet feliratkozni?

Figyelt kérdés

Ezt találtam a jw oldalon:

[link]

2020. aug. 10. 21:45
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
A jóindulatú, releváns segítő válaszokat még egyszer köszönöm! Ha esetleg valaki szeretne még érdemben írni nekem a témával kapcsolatban, őt kérem, hogy privát üzenetben tegye meg, mert ehhez a kérdéshez nem nézek be többet. Köszönöm!
2020. aug. 16. 12:06
 42/45 anonim ***** válasza:
46%
Én még mindig várom, hátha megmondja valaki azt, hogy honnan tudja egy vén kiszűrni azt e-mail cím alapján, hogy egy jelentkező nem fog bele kotyogni egy ilyen közvetítésbe. :(
2020. aug. 17. 15:39
 43/45 anonim ***** válasza:
84%

Vidiripi

Úgy hogy hogy ez a vén a link elküldése előtt vagy a linkkel együtt elküldi azt is hogy mikor lehet beleszólni a közvetítésbe és mikor nem!

Vagy hogy egyáltalán ne szóljon bele! És gondolom ennél a programnál is lehetséges a némítás vagy letiltás opciók! Szóval ha az érdeklődő még sem fogadna szót akkor...

2020. aug. 17. 21:09
 44/45 anonim ***** válasza:
Köszönöm
2020. aug. 18. 06:49
 45/45 KZitus ***** válasza:
43%

Mivel már harmadszor kérdezed, gondoltam megírom neked, bár semmiköze a kérdető által feltett kérdéshez, ezért Tőle elnézését kérem.

Nos amikor kezdődik a gyülekezet, mindenki mikrofonját kikapcsolják, hogy a hátérzajok se zavarják meg a gyülekezetet. Ha a "kéretlen" valaki mégis bekapcsolná megzavarás céljából a mikrofonját (hiszen erre lehetőség van pl. válaszadáskor), nos akkor az ilyen személy "eltávolítják" a csoportból, éppen úgy ahogyan a gyülekezetben is tennék, amikor személyesen vagyunk jelen.

A zoomnál ez egy mozdulat, személyesen pedig kikísérik a teremből.

2020. szept. 4. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!