Jehova tanúi és Zoom! "Összejövetelek videókonferencián keresztül" -erre hol lehet feliratkozni?
A gyülekezettől: "Továbbá megkérünk mindenkit, hogy az alábbi Zoom-os meghívót NE KÜLDJÉTEK TOVÁBB SENKINEK. Bár az összejöveteleink nyilvánosak, inkább arra kérlek benneteket, hogy jelezzétek, hogy ha valakit szeretnétek meghívni, és annak a személynek mi küldjük a meghívót. Ezentúl csak úgy fogjuk az új email címeket fogadni, ha az a személy ír egy emailt a ... címre, aki szeretne csatlakozni. Bediktálás alapján nem áll módunkban küldeni a meghívó emailt. Köszönjük!"
Ehhez képest KZitus: "Szia
Úgy lehet csatlakozni a Zoomhoz, ha van tanú ismerősöd, és a gyülekezet kezdése előtt elküldi neked a linket, amelyen csatlakozhatsz a gyülekezethez.
Én úgy tudom ezen az módon lehet.
Én is a tanulmányozóimnak, ismerőseimnek még külföldre is elküldöm."
Akkor rosszul tudod!
#12. Hogyan írjon a személy nekik e-mailt, ha pont az e-mailcímet törlöd?
"Ezentúl csak úgy fogjuk az új email címeket fogadni, ha az a személy ír egy emailt a ... címre, aki szeretne csatlakozni."
Ebből látszik hogy kicsoda, aki valóban segíteni szeretne és ki nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!