Jehova tanúi és Zoom! "Összejövetelek videókonferencián keresztül" -erre hol lehet feliratkozni?
---Amíg azt véled, hogy a feltétel nélküli szeretet semmit sem ér, nem tudsz semmit.---
Ne forgasd ki,önmagában nem ér semmit,ez olyan mint amikor jézus azt fogja mondani hiába mondtátok Uram! Uram! Távozzatok tőlem....
---Nem vagy szavahihető.---
De az vagyok,épp hogy nagyon illedelmes,mert gondolom nekem válaszoltál.
---feltétel nélküli szeretet ---
E z van a krisna tudatu hiveknél is,ugyanugy mint a jehovista hiveknél,de mitsem ér,igy már szájbarágósan érted?
Egyetérteni nem fogok veled. Szépen meg lettél kérve, hogy ne offolj, de azóta is azt teszed, plusz mások hitét gyalázod.
Távozz.
Részben igazad van. Ha pl. te , vagy bárki olyan kérné tőlem a linket, akit egyáltalán nem ismerek, annak valóban nem küldeném el, mert nem tudom milyen szándékkal szeretne részt venni.
De akiknek küldöm, azokat valamennyire ismerem, és ma már rendszeresen jelen vannak a gyülekezetünkben két olyan országból, ahol a jelenlegi covid miatt otthonról élik(dolgoznak, tanulnak) az életüket.
A gyülekezettől: "Továbbá megkérünk mindenkit, hogy az alábbi Zoom-os meghívót NE KÜLDJÉTEK TOVÁBB SENKINEK. Bár az összejöveteleink nyilvánosak, inkább arra kérlek benneteket, hogy jelezzétek, hogy ha valakit szeretnétek meghívni, és annak a személynek mi küldjük a meghívót. Ezentúl csak úgy fogjuk az új email címeket fogadni, ha az a személy ír egy emailt a ... címre, aki szeretne csatlakozni. Bediktálás alapján nem áll módunkban küldeni a meghívó emailt. Köszönjük!"
"Akkor rosszul tudod!" - igen, előfordul ez is velem, mint mindenkivel. De amiben nem vagyok teljesen bizonyos, ahhoz nem szólok hozzá. És te?
#36. Kifinomultan fogalmazok. Te vagy, aki kezdettől fogva offol. Hoppá.
Nem vagyok jehovista - ha van egyáltalán ilyen szó.
Minek jársz ehhez a kérdéshez? Semmit nem tudsz hozzászólni a kérdéshez. Távozz offoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!