Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudom megállapítani...

Honnan tudom megállapítani hogy mi a kegyelmi ajándékom és mire vagyok elhivatva?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
70 Az üzenetet már megkapta az akinek szánva lett, hogy ki mit mond, innentől nem hiszem hogy érdekelne.
2020. aug. 12. 16:01
 72/78 Blackice75 ***** válasza:
44%

Kedves barátom te nagyon meg vagy vezetve , reménykedem benne hogy egyszer elhagyod kevélységedet és fel fogsz ébredni.

Én adok egy valaszt az Írasra alapozva nemsokára, aztan abból majd mindenki döntse el magának hogy a Teremtő meg a Megváltó szavában kell hinni vagy azoknak akik jönnek mindenféle filozofiákkal meg ideológiákkal a sajat gondolataikból fakadóan. Mint ìrtam van akit az egyháza tanít,van akit a Megváltó tanít,és a kettő között a külömbség orbitális , sajnos.

Amikor ezt az igét bemásoltad

Máté 4:10 Ekkor monda neki Jézus: Eredj el Sátán, mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak neki szolgálj.

Ezzel nincs is gond, csak az hogy aki válaszra vár anbak meg is kell magyarázni türelmesen, hogy a Megváltó mit ért azon hogy az Istenedet szolgáld. Hogyan szolgálod az Istenedet ?

A Megváltó erre is ad választ , olyan választ amit nagyon elfelednek közölni azokkal akik tényleg tudni akarják,sőt ha adnak is választ teszik azt a sajat filozófiájukkal vagy egyházaik hamis tanításai alapján. Ezzel nem azt teszik hogy közelebb vigyék az érdeklődőt a Teremtőhöz, hanem még messzebb elvezetik Tőle!!! Nos ez egyik ágazata annak ahogy Sátán dolgozik!!!

Lássuk csak mit mond a Megváltó "Jézus" hogy kell szolgalni az Atyát.

És én azt mondom , nem rám kell hallgatni , nem a szomszéd nenikére , nem a papokra a templomokban vagy imaházakban , hanem a Megvaltóra és figyelni arra mit mond , mert a királyság a Megváltóé lesz es nem a Pálé,nem ag egyházé és senki másé

Na lássuk mit mond a Megváltó:

Máté 7:21 Nem minden, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.

Tessék mit mond "Jézus"?

Csak az megy be a mennyek országába aki CSELEKSZI , érthető ?aki cselekszi az Atya akaratát , ami nem más mint a parancsolatai,rendeletei , instrukciói, és az nem csak a 10 parancsolatból áll, ez a Torah Mözes 5 könyve tartalmazza mindent.

A Megváltó soha sehol nem mond omyat hogy ha majd meghalok akkor minden eltörlök es semmit nem kell tenni az üdvösségért, ha valaki szerint igen akkor azt mutassa meg nekem a bibliából.

Na de nézzük tovább mit mond a Megváltó:

Máté 12:49 És kinyújtván kezét az ő tanítványaira, monda: Íme az én anyám és az én testvéreim!

Máté 12:50 Mert aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát, az nekem fitestvérem, nőtestvérem és anyám.

Mit mknd a Megváltó itt is ?

Az aki cselekszi a mennyei Atya akaratát az az Ő családja.

Csak azokat fogadja el testvérként.

És ha már azt hìresztelik nagyon sokan sajnos ,hogy a Megváltó a megfeszítésével eltörölte a bűneinket és már minden klassz lehet zabálni a disznót meg minden dögöt, lehet menni szombaton bulizni üdvözülünk már mindenképpen stb..

Ez sajnos nem.ìgy van

Lássuk mi az üzenet joval a megváltó halála ,feltámadása és mennybemenetele után:

Ez a prófécia már a Megváltó második eljövetele utan van az Ő királyságara szól:

Jel 14:12 Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt akik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!

Az Atya parancsolatait még ott is meg kell tartani

És tessék :

1Ján 2:3 És arról tudjuk meg, hogy megismertük őt, ha az ő parancsolatait megtartjuk.

Miből tudjuk meg hogy megismertük az Atyát?

Tessek ott a válasz ,megtartjuk az Ő törvényeit, parancsolatait!!!

1Ján 2:4 Aki ezt mondja: Ismerem őt, és az ő parancsolatait nem tartja meg, hazug az, és nincs meg abban az igazság.

Tehat kinek a parancsolatait ? Az Atyáét akit hívunk nevezünk Istennek ,Úrnak , mert még a nevét sem tudjuk!!!

Csinálhat bárki bármit, hallgat barmelyik egyház kóholt tanítasaira és a megtévesztésre betanított híveire , azok válaszaiból és tanításaiból nem fog megigazulni.

Aki üdvözülni szeretne , nem kerülhezi meg az Atya parancsolatait

A Megváltó is ezt mondogatja folyamatosan, de a legtöbb esetben sajnos hiába.

Ezzel van tele az Íras az elejétől a végéig.

Nemsokára adom a választ a kerdésedre is, Kedves Kérdező

2020. aug. 12. 16:09
 73/78 Blackice75 ***** válasza:
44%

Ezt még a 72-höz.

És úgy fogsz tartózni az Ő népehez a keresztfán való aldozata által a Gólgotán.

Hogy az Atya szövetségét elfogadod parancsolatait betartod és a Megváltó aldozátat a bűneidért igaz hittel elfogadod és alámerülsz.

Addig semmit nem vett el se rólam se rólad se senkiről..

Az egyházat a templomot meg eltörölte és a véres bűn meg hálaáldozati szertartásokat,enbyit de nem a törvényeket és azok bűneit sem akik nem térnek meg a fent említettek szerint, kedves felebarátaim.

2020. aug. 12. 16:15
 74/78 anonim ***** válasza:
72+73 mind a kettőre ment a minusz mert hamis.
2020. aug. 12. 17:28
 75/78 Blackice75 ***** válasza:

Számodra el is hiszem azt hogy hamis az amit a Megváltó mond , mert neked az egyházad tanítása az igaz, de nem vagy egyedül mert ebben a nagy szennyben masírozik a világ 99,9 -%-léka lassan de biztosan a kárhozatba kedves felebarátom. Így nyílván való hogy azok az igék amik a Megváltó szavai, neked nem igazak. Nem is várom el én azt hogy velem egyet értsen bárki is , elég ha csak egy ember is megérti azt hogy a Megváltóra kell hallgatni és Őt kell követni, es úgy cselekedni ahogy azt Ő tette. A kérdésekre mindig a a Teremtő meg a Fia a Megváltó fogja megadni a válaszokat, én csak erre hivom fel a figyelmet.

Aztán hogy megkereszteltek valakit egy egyház keretein belül és felkenték meg lekenték meg szentté avatták meg mit tudom én milyen bohócságok , és ezt elhiszi a szerencsétlen mert egész életében gyerekkoratól kapta ezeket a vallási butító programokat, és leéli így az életét , aztán az ítélet napján majd csak pislog hogy miért a kárhozatra jut. Azért mert az egyházára hallgatott azt szolgálta és nem a Teremtőt, csak azt hiszi hogy az Atyát szolgálja, pont ez a megtévesztés célja a vallásosokkal!!!

2020. aug. 12. 18:27
 76/78 A kérdező kommentje:
#75 Mit tegyek akkor? Nekem annyi?
2020. aug. 12. 18:54
 77/78 Blackice75 ***** válasza:

Nem dehogy annyi, ha neked most annyi lenne akkor nyílvan nekem is meg az egész világnak. De nem , az az idő még nem jött el, az adott idő még nem járt le , de már nagyon a végén vagyunk. Egy kis türelmet kérek és ígéretemhez híven írok egy komplex választ a kérdésedre.

Neked sem annyi , sőt mivel valani oknál fogva folyamatosan érzed a húzást hogy megismerd az igazságot , mert gondolom tenyleg szeretnéd , ez azt jelenti hogy elhív a Teremtő a különválasztott Lelke(pogánykeresztény értelemben Szent,Lelke által)

Es azért tetted fel a kerdésedet hogy útba igazítást kapj arról hogy ilyenkor mi a teendő.

Még vendégeim vannak , de amint elmennek akkor írok neked, egy választ amit az Írásból merítek.

Mibel.a kérdesekre a válaszadó mindig a Teremtő meg a Megváltó.

Én is ugyanebben a helyzezben voltam mint Te. Én megkaptam a választ , es kerem az egyetlen igaz Teremtő Atyánkat hogy adjon értelmet ahhoz hogy általa adjak egy olyan választ neked ami a kérdésedre megoldást jelent és elindit egy úton ami az igazság útja.

2020. aug. 12. 19:17
 78/78 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm
2020. aug. 13. 07:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!