Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudom megállapítani...

Honnan tudom megállapítani hogy mi a kegyelmi ajándékom és mire vagyok elhivatva?

Figyelt kérdés

2020. aug. 10. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
60%

59 Nem. Jézus Krisztus minden átkot felvitt a Golgotai keresztfára és elhordozta azokról akik az Ő népéhez tartoznak.

De ha arra vagy kíváncsi, hogy egy 22 éves gyerekere tett átok rajta van, amit rárakattál egykor a sorsára, akkor el kell keserítselek, mert nincs.

Le lett véve róla, ellenben rajtad és az utódaidon már rajta van masszívan.

2020. aug. 12. 15:12
 62/78 Blackice75 ***** válasza:

Leírom később nagyon részletesen

Hosszú lesz, bemásolok igéket is és adok hozzá magyarazatot is

Csak kis türelem kerdező, adok neked egy választ terjedelmesen.

2020. aug. 12. 15:13
 63/78 anonim ***** válasza:
60%
*gyerekere tett átok rajta van-e, amit titokban rárakattál egykor a sorsára, akkor el kell keserítselek, mert nincs.
2020. aug. 12. 15:13
 64/78 anonim ***** válasza:
60%
*rajta van masszívan évek óta-hogy pontosítsunk, mert útálom a pontatlanságot.
2020. aug. 12. 15:15
 65/78 anonim ***** válasza:
60%

Érthetően pontosítsunk:

De ha arra vagy kíváncsi, hogy egy adott nő 22 éves gyerekére tett átok rajta van-e, amit titokban rárakattál egykor a sorsára, akkor el kell keserítselek, mert nincs.

Le lett véve róla, ellenben rajtad és az utódaidon már rajta van masszívan évek óta-hogy pontosítsunk, mert útálom a pontatlanságot.

2020. aug. 12. 15:17
 66/78 anonim ***** válasza:
60%

65+ És a másik két gyerekről is. Szintén rajtatok van évek óta.

További jó fórumozást:)

2020. aug. 12. 15:18
 67/78 anonim ***** válasza:

Óh bocsánat lefelejtettem valamit:

2Sám 12,12

Mert te titkon cselekedtél; de én az egész Izráel előtt és napvilágnál cselekeszem azt.

Zsolt 64,5

Hogy lövöldözzék titkon az ártatlant; nagy hirtelenséggel lövöldözik azt, és nem félnek.

Zsolt 64,6

Megátalkodottak gonosz szándékukban; megegyeztek, hogy tőrt vetnek titkon, mondják: ki látja őket?

Jn 7,4

Mert senki sem cselekszik titkon semmit, a ki maga ismeretessé akar lenni. Ha ilyeneket cselekszel, mutasd meg magadat a világnak.

2020. aug. 12. 15:44
 68/78 anonim ***** válasza:
60%

Pár éve eljuttattam ezt hozzád, pár hete meg szóltam, hopgy elérkezett az idő, emlékezz vissza erre, mert hogy ez van most attól neked, akit te itt ezen a portálon és más portálon gúnyoltál, az embereit rágalmaztad, és kinevetted amikor figyelmeztetett téged:

Zsolt 37-

12. Fondorkodik a gonosz az igaz ellen, és fogait csikorgatja rá:

13. Az Úr neveti őt, mert látja, hogy eljő az ő napja.

14. Fegyvert vonnak a gonoszok; felvonják ívöket, hogy a szegényt és nyomorultat elejtsék, és leöljék az igazán élőket;

15. De fegyverök saját szívökbe hat, és ívök eltörik.

2020. aug. 12. 15:48
 69/78 anonim ***** válasza:
60%
Ámen.
2020. aug. 12. 15:49
 70/78 A kérdező kommentje:
#68 Összetévesztesz valakivel
2020. aug. 12. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!