Miből tudom megállapítani, azt, hogy éppen aktívan várakozom Isten megnyilvánulására az életemben?
Kedves Chrisful!
Kérlek fogalmazd át a kérdésedet,hogy lehessen válaszolni rá!
egy kereszténynek mindig van feladata, nem ér rá unatkozni.
Jézus elmondta, hogy lesz egy szolga osztály aki rendszeresen a föld minden szegletében kiosztja a teendőket a nyájnak.
Meg kellene keresni ezt a csoportot. s akkor aktív tagja leszel Krisztus királyságának
Kedves 5. Válaszadó.
Vicces videó. Köszi. De az a helyzet, hogy egyrészt pontosan ezért szeretném tudni , hogy kell várakozni , hogy Isten felébreszthessen. És éberré tegyen.
(Héberek 10:23–25) . . .. 24 És figyeljünk egymásra a szeretetre és jó cselekedetekre való ösztönzés végett, 25 nem hagyva fel egybegyűlésünkkel, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítva egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.
Krisztus azért vezette be, és még ma is támogatja azt a feladatot, hogy tanítványokat kell képezni, és megtanítani nekik Krisztus akaratát cselekedni.
Minden hol vannak gyülekezetek, csak utána kell járni.
Persze mielőtt azt gondolnád, hogy erőltetni akarom a hit nézetemet, elmondom, hogy Jehova Tanújaként, nekem is utaznom kell másik kerületbe, hogy Bibliai programokon tanulmányozásokon vegyek részt.
S ez vidéken sincs más kép.
Sőt más országokban van hogy kilométereket gyalogolnak vagy utaznak, hogy részt vehessenek ilyen eseményeken.
Mert annyira sokat jelent nekik ez, hogy lemondanak a kényelmükről, és elindulnak.
Nem tudom, milyen hit nézet szerint gondolkodol, a Tanúknak a jw. org honlapon le vannak írva, hogy az országban hol vannak gyülekezetek.
S biztos vagyok, hogy más felekezetek is felteszik ezt az internetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!