Miből tudom megállapítani, azt, hogy éppen aktívan várakozom Isten megnyilvánulására az életemben?
Huha
Nos a Teremtő, valóban természet feletti, hiszen a természet törvényei a saját hatalma alatt vannak.De most nem csinál természet feletti dolgokat.
Jézus az Atyja akaratával összhangban, most embereket használ fel, hogy másokat megtanítsanak Krisztus parancsát cselekedni.
A hit nem látásból van, mert ha valaki lát valamit azt már nem kell hinnie.
(János 20:29) 29 Jézus így szólt hozzá: „Mivel láttál engem, hittél? Boldogok, akik nem látnak, és mégis hisznek.”
(2Korintusz 5:7) 7 mert hit által járunk, nem látás által.
(2Korintusz 4:18) 18 s eközben mi nem a láthatókon tartjuk szemünket, hanem a láthatatlanokon. Mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok ellenben örökké tartók.
A Bibliában leírtakat csak akkor és azért használta a Teremtő, hogy amíg a teljes Biblia el nem készül, ezzel bizonyítsa, hogy Tőle származik.
Az utolsó napokra Jézus kinevezett egy szolga osztályt akiknek az embereket fel kell keresni, hogy megtalálják azokat akik méltóak a megmentésre.
Ezt a munkát azért találta ki, hogy addig se üljenek tétlenül a tanítványai, a választottjai.
(1Korintusz 1:21) . . ., az Isten jónak látta, hogy a prédikált dolgok bolondsága által mentse meg a hívőket.
(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”
Jézus támogatja a világrendszer befejezéséig ezt a munkát, és azokat segíti, hogy egységesen szerte a földön végezve legyen ez a munka
Nélküle már rég dugába dőlt volna az a feladat, ha csak emberek ereje vagy képessége lenne.
Ettől függetlenül, kívánom hogy megtaláld amit keresel. :)
Íme néhány ige ami alátámasztja a hitemet a csodatémát illetően.
- I. Korintus levél:13:12 Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, amint én is megismertettem.
Amíg Jézus vissza nem jön addig részleges számunkra minden. Jézus pedig még nem jött vissza, tehát a teljesség még nem jöhetett el. E világ részleges, homályos, törékeny stb. A jövendő pedig örök, teljes, tökéletes. Ha az ön által kimondott ige az Isten csodás, természetfölötti dolgainak pl. gyógyitás stb. a befejezését jelentené, akkor nem mondaná az apcsel. ezt.: Apostolok Cselekedetei:2:17 És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak.
Az utolsó napok Jézus visszajöveteléig tartanak. Azután kezdődik el az utolsó nap: Az ezeréves királyság.
És itt még két ige ami szintén hitet ébreszt bennem:
- Márk 16: 17
Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak.
18
Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak.
Szóval hitem szerint Jézusnak nemcsak az Evangélium hirdetés a megbízása, hanem ezek a dolgok is. Ráadásul ha azt nézzük, hogy manapság nagyobb a sötétség akkor láthatjuk is, hogy mekkora szükség van Istennek nagy-nagy megnyilvánulásaira. Hiszen régen is azt mondta
Jézus, hogy : - János Evangéliuma:4:48 Monda azért néki Jézus: Ha jeleket és csodákat nem láttok, nem hisztek.
Itt is lehet látni, hogy a jelek és csodák célja az volt, hogy az emberek higgyenek mégjobban, és méghamarabb. Mert ezek sokat segítenek. Akkor manapság, ebben a nagy megnőtt hitetlenségben, elég lenne csak tanítani, elég lenne csak az amit minden vallás feltud mutatni.
És végül még egy két ige, amely mutatja, hogy Isten mindig ugyanolyan:
- Jakab levél:1:17 Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka. Vagy:
- Zsidó levél:13:8 Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.
tehát Jézus Krisztus ma is gyógyító, ma is szabadító, ma is hatalommal cselekszik.
csak egy kerdes:
nem lehet hogy nem elege vagy nem igazan hiszel?
tudsz olyan emberekrol akiknek megnyilatkozott ezidotajt Isten (Jezus)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!