Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi mièrt mennek ès...

Jehova Tanúi mièrt mennek ès kopognak be minden házba ès mièrt tèrnek rá,mindjárt a bibliára?

Figyelt kérdés

2020. aug. 8. 17:19
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
32%

Mielőtt bármit mondanék erre: nem tudom mi az a hírnök csúcs. Nem tudom a számokat amikre hivatkozol azokat ki publikálja, úgyhogy azt sem tudom eldönteni, hogy hitelesek-e vagy sem. Elöször ezt kellene megértenem.

A másik, hogy almát az almával célszerű összehasonlítani. Vagyis vagy a HCS számokat nézzük meg 10 évre visszamenőleg vagy a KSH-ét (amiből sajnos én csak 2011-est találtam). A kettő valószínűleg olyan módszertani különséget mutat ami miatt nem érdemes összevetni őket.

Mielőtt megfogalmazódna a vád: engem összességében egyáltalán nem érdekel, hogy több vagy kevesebb JT van, tőlem duplázhatnak is vagy el is tűnhetnek. Nekem nem ártottak, nem zavartak, összességében semmi bajom velük. Természetesen ha fogynak azt is simán el tudom fogadni ha az adatok forrása meggyőző.

2020. aug. 10. 08:48
 42/44 anonim ***** válasza:
67%

Vidiripi

"Mielőtt bármit mondanék erre: nem tudom mi az a hírnök csúcs. Nem tudom a számokat amikre hivatkozol azokat ki publikálja, úgyhogy azt sem tudom eldönteni, hogy hitelesek-e vagy sem. Elöször ezt kellene megértenem."

Nosza rajta nézz utána! Senki nem tart vissza.

"Mielőtt megfogalmazódna a vád: engem összességében egyáltalán nem érdekel, hogy több vagy kevesebb JT van, tőlem duplázhatnak is vagy el is tűnhetnek. Nekem nem ártottak, nem zavartak, összességében semmi bajom velük. Természetesen ha fogynak azt is simán el tudom fogadni ha az adatok forrása meggyőző."

Vallási kategóriában kommentelsz de összességében nem érdekel. Csak azt nem értem hogy akkor miért. Mert ha engem nem érdekel valami ,akkor nem foglalkozom vele és olyannal töltöm az időmet ami érdekel.

2020. aug. 10. 17:32
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk baptistáknak nincs templomunk, imaházunk van és minek újat építeni, ha egyszer van régi? Azt a pénzt lehet szociális téren is költeni, amire rengeteg példa van nálunk nem is értem ezt az egészet. Fogyunk? Nekem nem úgy tűnik, mindig van bemerítés és nem évente egyszer. Szóval már megint olyan valaki ír rólunk, akinek halvány lila gőze sincs rólunk. De akkor miért teszi?
2020. aug. 11. 13:15
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd magadra 43#

Àlomvilàgban èlnek.

2020. aug. 12. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!