Isten miért engedi a szenvedést? Miért hagya hogy a Sátán uralkodjon a világban? még 3000 évig hagyni fogja hogy az emberek szenvedjenek de miért?
Megnéztem ezt a videót és ha így ölbe tett kézzel engedi a Isten a szenvedést hogy a Sátán uralkodjon akkor nem lehet olyan jó a Jehova Isten nem?
Hiszen te hagynád azt hogy a gyereked szenvedjen ott hagynád egy gonosz bébi csősznél hogy rosszul érezze magát?
Még 3000 évig fogja hagyni Sátának hogy uralkodhason vagyis engedélyt adott Sátának hogy uralkodhason, ha igazán jó lenne Isten akkor nem adott volna engedélyt Sátának hogy uralkodhason.
Honnan tudod hogy Sátán műve,hogy ennyi rossz van a Világban?!! Olvasd el a Sátánista Bibliát,(neten is fentvan), és utána mondd hogy Sátán rossz..
Az a baj hogy a kereszténység elnyomta az összes többi vallást,és a Sátánistákat beállította rossznak!
Csak ugye erről senki nem tud,vagy megfeledkezdik,hogy Lucifer volt az egyház mindenkori legjobb barátja, és neki köszönhető hogy ma is működik. Erről ennyit.
Igen, én bátran merem állítani hogy Spirituális Sátánista vagyok..mivel csalódtam a keresztény hamis istenben. 25 éves vagyok,2 éve lettem e vallás híve,és egyáltalán nem bánom,sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életem van azóta!!!! Sátán a sajátjaira vigyáz! 😊
És Ti félreinformált nagytudásúak, egyáltalán nem arról szól a sátánizmus,hogy vér,állat,vagy ember álzodatokat kellene tenni..ezt max azok csinálják akik unalmas életűek,plusz fel akarják magukra hívni a figyelmet. Sőt..mindezt tiltja a vallásunk! Csak akkor lehet ölni esetleg,ha ránk támadnak(önvédelem), ugyanez az állatokkal is...
Szóval nagyon sokan tévhitben vagytok ezzel kapcsolatosan!
Bocsánat,de nen hagyhattam szó nélkül,hogy az Istenemet gyalázzák már. Bárkinek bármi kérdése van, szívesen várom.
De értelmetlen vitákba nem fogok belemenni előre jelzem.. 😉😉
Nem vagyok tanu, de engem is erdekelne, hogy ez a 3000 ev hogyan jott ki neked... A videoba nem hallottam, a tanuk "teologiajat" meg ismerem annyira, hogy emlekeznek erre, nem kerulte volna el a figyelmemet .
Szoval honnan van ez a meg tovabbi 3000 eves satani uralom? :)
Onnan van a még 3000 évig uralkodás hogy egy vak jósnő aki a 2001 szeptember 11-.i terrortámadásokat is megjósolta és a iszlám állam terrorszervezet felemelkedését is megjósolta a 90-es években ,úgy ugyanúgy megjósolta azt is hogy a Sátán a 51.dik századig fog uralkodni vagyis még 3000 évig aztán véget ér az emberiség legalábbis a jóslata szerint.
Eddig minden jóslata bejött , tehát valószínűleg igaza lesz még 3000 év szenvedés vár az emberiségre Sátán kezei alatt ,Isten pedig ölbe tett kézzel engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!