Mi a Szent Háromság pontos definíciója?
"Az első egyetemes zsinatok tanítása alapján."
Ez jó kiindulási pont, bár ezeknek a legtöbb keresztény felekezet nem felel meg.
Nyilván egy muzulmán a Koránban hisz és nem a Szentírásban, illetve Krisztusban.
legtöbb keresztény felekezet nem felel meg???
Akkor te vagy a zsinatokat nem ismered, vagy a keresztény felekezeteket
Nehezen mehettek előbbre, mert az első zsinat az Újszövetségben szerepel.
+a zsinatok a Biblia alapján fogalmazták meg a keresztény tanításokat.
"Akkor te vagy a zsinatokat nem ismered, vagy a keresztény felekezeteket"
Miért ne ismerném őket?
Írj már legalább 5 magyar felekezetet, amely ezeknek megfelel.
A Szent háromság pontos definíciója:
Egy Istenben három személy egymással szoros kapcsolatban
(szeretetkötelékben) és pozicionális sorrendben (alávetettségben) de egyúttal egyenlőségben is.
Atya-Fiú-Szent Szellem,
aki és akik az üdvtörténet különböző szövetségeiben és korszakaiban a saját tetszésük és akaratuk szerint egymással együttműködve és egységben nyilvánultak meg.
Kedves Tanúk!
A nektek nem tetsző válaszokat pontozzátok le a ti tévedéseiteket
pontozátok fel és akkor elégedetten képzeljétek el nektek van igazatok, de egy biztos Isten nem áll a hamiság mellé!!!
#27 Csak nem te vagy aki a múltkor is kiakadt ezen, hogy nincsen kapásból lepontozva minden válasz? Ti is ugyan ezt teszitek, akkor mi a probléma?
,,Egy biztos Isten nem áll a hamiság mellé!!!"
Ebben a legteljesebb mértékben egyetértünk. Valószínüleg ezért sem bírjátok ki vádaskodás, hiszti roham és sértődés nélkül. Ugyanis ezek nem a szellem gyümölcsei, hanem valami másé...
Honnan tudod hogy mi van a szívemben ?
Honnan veszed hogy hiszti rohamaim szoktak lenni?
Honnan veszed hogy sértődős vagyok?
Honnan veszed hogy rossz gyümölcsök vannak az életemben?
Mi alapján és milyen jogon ítéled meg a szívemet Isten a szíveknek a vizsgálója nem te.....
Nem személyesen veletek van a problémám hanem amit képviseltek azzal, egy valami zavar a hazugság és a hamisság amiket bőven találtam a tanításaitokban ezért is irkálom a kérdéseimet és ha Isten arra vezet a jövőben is ezt fogom tenni.
#29 ,,Nem személyesen veletek van a problémám hanem amit képviseltek azzal, egy valami zavar a hazugság és a hamisság amiket bőven találtam a tanításaitokban ezért is irkálom a kérdéseimet és ha Isten arra vezet a jövőben is ezt fogom tenni."
Ezzel így vagyunk mi is.
Az írásodból, hogy gyakran ismétled ugyanazt az jön le belőle amit korábban írtam. Mivel a szív bőségéből szól a száj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!