Jehova tanúi! Ti hogyan térítenétek meg egy mormont?
Figyelt kérdés
Hogyan, milyen igehelyekkel és mit mondanátok neki?2020. júl. 24. 15:21
11/39 anonim válasza:
Én pedig sem tanú, sem mormon, sem keresztény nem vagyok. Gondolom te valamelyik nagyságos keresztény közösség nevében osztod itt az észt. Írd meg légyszi melyik az, hagy tanuljuk meg, hogy melyikbe tartoznak a legszelídebb, legbarátságosabb, legelfogadóbb keresztények.
12/39 A kérdező kommentje:
10.
Egy szóval nem mondtam, hogy vallásos vagyok, és nem tudtam, hogy ez a feltétele a kategóriába való kérdésfeltevésnek...
2020. júl. 24. 17:10
13/39 anonim válasza:
Akkor mondd, hogy nem vagy vallásos és rendben vagyunk. De ha mégis az vagy akkor vigyázz, ne tagadd meg istent!
14/39 anonim válasza:
Pontosítok! Mondd, hogy nem vagy keresztény és nem hiszen jézusban mint személyes megváltódban.
15/39 A kérdező kommentje:
11.
No comment ezek után... Inkább te mondd meg nekem, mire fel osztod itt az észt, ha ilyen előítéletes és rosszindulatú vagy? Látod, köze nincs a feltételezésednek a valósághoz, de te mégis gyűlölködsz, mert "úgy gondoltad, hogy...".
Gratulálok, ettől értékesebb ember lettél.
2020. júl. 24. 17:13
16/39 anonim válasza:
Várom a kérdésedet, hogy elfogadtad-e az úrjézust személyes megváltódnak!
18/39 anonim válasza:
#12 Nem feltétele, így viszont rád is igaz ami miatt a kérdésem íródott, és bizonyosodott is, hogy nem tett rád pozitív behatást. Sajnos ennek a kategóriának olyan puskaporos a légköre, hogy egyetlen rosszul kiválasztott szóval is felrobbanthatod a komment szekciót.
19/39 A kérdező kommentje:
14.
Ja, hogy troll vagy, így világos.
Na idefigyelj! Jézus nagybetű, mert név. És ha nem is vagyok vallásos, én nem taposok mások hitébe. Ha te csak ezért jöttél, nincs itt helyed.
2020. júl. 24. 17:15
20/39 A kérdező kommentje:
18.
Nem puskaporos, csak tele van trollokkal. Akik, egyébként élőben nem lennének ilyen legények...
2020. júl. 24. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!