Miért írtják ki Isten teremtményeit? Pl a Szúnyogok vagy a sertés baromfi stb?
Miért írtják ki Istenek a teremtményeit az emberek?
Pl a Szúnyogok is Isten teremtményei hiába hasznatalan kis élőlények de élőlények mégis írtsák őket egy keresztény országban ,és a sertéseket baromfi marha stb feldolgozák húsfeldolgozókban megölik őket , de miért teszik ezt mindenhol a világon mit szól ehhez Isten?
Amikor azt mondta az állatoknak sokasodjatok szaporodjatok.
De az ember mégis írtsa az állatokat csak azért hogy teli legyen a hasa és csak azért írtsa a rovarokat hogy ne csipkodják össze.
Az állatok is kegyetlenül megölik egymást, akár az ember is.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor kapnak jogot a szavazásra a kutyák.
A biblia szerint a növényt is Isten teremtette.
Akkor ne együnk növényt mert Isten teremtette.
Fényt se ehetünk mert az is az Isten hozta össze:D .
Szúnyogok irtására lehet ahol te élsz nincs szükség de nálunk az alföldön nem lehet kiülni az udvarra mert megesznek téged az átkozottak.
Disznóhúst egyébként sem igazán esznek a keresztények de a többi húst az ők is eszik (asszem) pedig állítólag isten hozta létre azokat is.
Nem muszáj ahhoz élőlényt enni hogy ne haljon éhen az ember.
Vannak gyümölcsök zöldségek és vegán ételek.
A szúnyogokra meg kell szedni gyógyszert vagy B vitamint és akkor nem fognak megenni.
"Vannak gyümölcsök zöldségek és vegán ételek."
És ezek nem élőlények? Az etikailag nem aggályos, hogy azért ülteted a cukorborsót, hogy aztán a szaporodását megakadályozva megedd a magját?
Jaj kérdező... Minek most ez a provokatív, teljesen értelmetlen hülye kérdés?
Ahogy előttem írták, a növény is élőlény, akkor azt sem eszed meg? Az állati hús fogyasztását pedig Isten megengedte. Az, hogy te vega vagy és nem eszel húst, a te bajod, de nehogy már mindenkinek te légy az etalon...
Ami a szúnyogokat illeti, a szúnyog kártékony állat. Ha nem akarok 2szeresére dagadni a sok szúnyogcsípéstől, még szép, hogy irtom őket. De te nyugodtan fogadd csak a házadba az összes kósza szúnyogot, legyet és pókot. Jól el lesztek, ha ilyen nagy barátok vagytok. De én pl allergiás vagyok a szúnyog és pókcsípésre is, ezért biztos nem fogom dédelgetni a sarokban pókhálót fonó keresztespókot.
Igaz hogy a növény is élőlény ,de az nem érző gondolkodó élőlény mint pl egy csirke vagy malac amik élő gondolkodó állatok amiknek van élete.
Isten azért hozta létre a alma fát vagy a körte fát hogy együnk belőle , hiába hogy a alma körte fa is élőlény,de úgyis lefog róla potyogni róla a alma vagy a körte.
De egy állat más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!