Jehova tanúi! Ti hogyan térítenétek meg egy mormont?
Figyelt kérdés
Hogyan, milyen igehelyekkel és mit mondanátok neki?2020. júl. 24. 15:21
1/39 anonim válasza:
Én sehogyan, mivel nem célom a térítés.
2/39 A kérdező kommentje:
Komolyan? Én azt hittem, elviekben ez minden tanúnak kötelessége/feladata, ezért mindenki csinálja. Elnézést, ha tévedek.
2020. júl. 24. 16:05
3/39 anonim válasza:
Evangelizálni igen. Tériteni annál kevésbé, semmi értelme nincsen és köze sincs az emberek iránti szeretethez.
4/39 anonim válasza:
Elnézést ha tévedsz, de te pl hogy térítenél meg egy hindut? Kb ennyi értelme van a kérdésednek. Mer' a keresztények is csinálják
5/39 A kérdező kommentje:
4.
Mi az, hogy elnézést, ha tévedsz?
És ezzel az idehányt félmondattal mit kezdjek?: "Mer' a keresztények is csinálják?"
2020. júl. 24. 17:01
6/39 anonim válasza:
Miért, mi mit csináljunk, a te "Elnézést, ha tévedek." mondatoddal?
7/39 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezni nem tudsz, vagy szándékosan kötekszel? Mert ha utóbbi, akkor el lehet húzni innen.
Azt jelenti, amit: én úgy tudom, hogy így van, de ha mégsem, az esetben elnézést, hogy téves információt közöltem. Fel tudod fogni ezt az egyszerű mondatot, vagy magyarázzam tovább?
2020. júl. 24. 17:04
8/39 anonim válasza:
Úgy látom szövegértelmezéssel neked vannak problémáid ha nem sikerült összekötnöd a saját mondatodat azzal amit én írtam.
De majd mutogasd a szektádban a kommented, hogy te mennyire jó keresztény vagy!
9/39 A kérdező kommentje:
8.
Te hülye vagy, vagy simán gyökér? Az nem zavar, hogy sem tanú, sem mormon nem vagyok?
2020. júl. 24. 17:08
10/39 anonim válasza:
Elgondolkoztatok már azon, hogy ha valaki aki meglátja ezeket az összeszólalkozásaitokat mit gondol majd a vallásos és/vagy hívő emberekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!