Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért büntet az Isten azzal,...

Girlll3 kérdése:

Miért büntet az Isten azzal, hogy olyanhoz vonzódom, aki nem szeret és nem tisztel?

Figyelt kérdés
Ezt azért kapom, mert valamit elkövettem más ellen és mi értelme van az ilyesminek? Nem viszonozza az érzéseim, nem tisztel és mégse tudok elszakadni attól az embertől.

2020. júl. 19. 20:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10-es! Azt próbáltam, de eddig sikertelenül.
2020. júl. 19. 22:18
 12/22 anonim válasza:
100%
Egy ido mulva elmulik addig keress valami hobbit
2020. júl. 19. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel te bünteted magad...
2020. júl. 19. 23:29
 14/22 anonim válasza:
87%
Nem hinném, hogy Isten tehet erről, hanem inkább a múltad. Valószínűleg gyerekkorodban valaki olyan hagyott cserben, akinek melletted kellett volna lennie (pl. szülő) és ezért van sérült szerelmi képed. A szeretet a tudatalattidban egyenlő a bántalmazással és ezért találsz mindig mérgező embereket.
2020. júl. 20. 00:16
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerű pech nem lehet?
2020. júl. 20. 00:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert tanulnod kell belőle. talán azt, hogy az fel az egod egy részét
2020. júl. 20. 00:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"de nem olyan, mint képzeltem"

Ja, biztosan a képzelgéseidről is Isten tehet...

pfff

2020. júl. 20. 05:57
 18/22 anonim ***** válasza:
43%

A szeretet egy érzés, amelyet vagy érzünk valaki iránt, vagy nem. Ha valaki nem szeret, azt tudomásul kell vennünk, kikényszeríteni senkiből sem lehet.

A tiszteletet viszont ki kell érdemelni!! Az nem jön magától, ahhoz rengeteget kell tennünk, hogy 1-1 ember tiszteletét kivívjuk.

2020. júl. 20. 08:18
 19/22 pelgrim ***** válasza:
47%
Isten nem büntet, de neked ebből kell tanulnod, te ezt választottad, hogy lelked növekedhessen, tudatod bővülhessen. Ha ezt sikerül belátnod és átélned, azaz ha belátásod egy élménnyé válik akkor nem csak elszakadsz tőle, de talán teljesen meg is feledkezel róla.
2020. júl. 20. 17:38
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

Én is hasonlóan vagyok most, mint te kérdező csak én nem ismerem azt a személyt, aki tetszik nekem és valószínűleg nem is fogom.

De, ez nem Isten hibája, hisz nem minden és mindenki olyan, amilyennek látszik.

Nem tudod a képzeleteddel irányítani a másiknak a személyiségét, hogy milyen legyen. Ha, nem tetszik a személyisége, akkor engedd el, majd jön másik.

2020. júl. 21. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!