Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért büntet az Isten azzal,...

Girlll3 kérdése:

Miért büntet az Isten azzal, hogy olyanhoz vonzódom, aki nem szeret és nem tisztel?

Figyelt kérdés
Ezt azért kapom, mert valamit elkövettem más ellen és mi értelme van az ilyesminek? Nem viszonozza az érzéseim, nem tisztel és mégse tudok elszakadni attól az embertől.

2020. júl. 19. 20:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Isten leszarja ki mint érez. Szerinted istent lassan 8 millárd ember érzései érdeklik?

Ha bibliába le van írva hogy a melegség bűnk akkor miért teremtene meleg embereket?

2020. júl. 19. 20:25
 2/22 anonim ***** válasza:
42%

Miből gondolod, hogy ez egyfajta büntetése?

Ki tehet a vonzalmaidról, te vagy Isten?

Más dolgokban is szereted a felelősséged elhárítani?

Mi akadályoz meg abban, hogy elszakadj az illetőtől?

2020. júl. 19. 20:40
 3/22 A kérdező kommentje:
Passz... Én se értek semmit se.
 4/22 anonim ***** válasza:
15%

*Ezt azért kapom, mert valamit elkövettem más ellen

Pontosan.

Mit csináltál? mert tudni kell ahhoz, hogy segíthessen az ember, és hasznodra is válhasson, és meg is törjön ez az egész ami nálad van.

5/22 A kérdező kommentje:
2-es! A vonzalmamról miért én tehetek? Vele működik a kémia, de a személyisége rengeteg eleme taszít.
2020. júl. 19. 20:41
 6/22 anonim ***** válasza:
26%
3 Pontosan tudod, hogy miért szívsz ekkorát, csak éppen gyáva vagy leírni. Pedig ez az első lépése önmagadban lévő bűn megítélésének, ami okozta a cselekedetedet, ami ide vezetett.Amit most gyümölcsözöl.
2020. júl. 19. 20:42
 7/22 A kérdező kommentje:
6-os te hülye vagy? Szerelmes voltam ebbe az ebbe az emberbe, de nem olyan, mint képzeltem és valamiért nem múlik el az érzés, akármit mond vagy tesz.
2020. júl. 19. 20:55
 8/22 anonim ***** válasza:
33%
Nincs Isten
2020. júl. 19. 21:30
 9/22 anonim válasza:
95%

Nem ő a sorsod, sajnos ennyi. Én is évekig szerelmes voltam egy fiúba, imádkoztam nagyon hosszú ideig, hogy jöjjünk össze, de nem történt soha semmi, 1x megkérdeztem a hittantanárt, hogy miért van az hogy az ember nagyon akar valamit és nem kapja meg? Erre az volt a válasza, hogy valaki a Bibliából is évekig imádkozott, hogy ne legyen alkesz a társa vagy fia, nem emlékszem, és csak 20 év után történt meg a csoda.

Mit tudsz tenni? 1. türelmesen várakozni, hogy majd egyszer változik a szitu, mérlegelve azt is hogy az az 1x lehet soha nem történik meg

2. elengeded a dolgot és keresni mást, aki passzol hozzád

Ha okos vagy a 2. opciót választod. hajrá :)

2020. júl. 19. 21:51
 10/22 anonim válasza:
100%
* próbálsz keresni, kimaradt :D
2020. júl. 19. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!