Miért büntet az Isten azzal, hogy olyanhoz vonzódom, aki nem szeret és nem tisztel?
Isten leszarja ki mint érez. Szerinted istent lassan 8 millárd ember érzései érdeklik?
Ha bibliába le van írva hogy a melegség bűnk akkor miért teremtene meleg embereket?
Miből gondolod, hogy ez egyfajta büntetése?
Ki tehet a vonzalmaidról, te vagy Isten?
Más dolgokban is szereted a felelősséged elhárítani?
Mi akadályoz meg abban, hogy elszakadj az illetőtől?
*Ezt azért kapom, mert valamit elkövettem más ellen
Pontosan.
Mit csináltál? mert tudni kell ahhoz, hogy segíthessen az ember, és hasznodra is válhasson, és meg is törjön ez az egész ami nálad van.
Nem ő a sorsod, sajnos ennyi. Én is évekig szerelmes voltam egy fiúba, imádkoztam nagyon hosszú ideig, hogy jöjjünk össze, de nem történt soha semmi, 1x megkérdeztem a hittantanárt, hogy miért van az hogy az ember nagyon akar valamit és nem kapja meg? Erre az volt a válasza, hogy valaki a Bibliából is évekig imádkozott, hogy ne legyen alkesz a társa vagy fia, nem emlékszem, és csak 20 év után történt meg a csoda.
Mit tudsz tenni? 1. türelmesen várakozni, hogy majd egyszer változik a szitu, mérlegelve azt is hogy az az 1x lehet soha nem történik meg
2. elengeded a dolgot és keresni mást, aki passzol hozzád
Ha okos vagy a 2. opciót választod. hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!