Vélemények, tapasztalatok a "Krisztus Szeretete Egyházról"?
Kedves Kérdező!
Elég sokat lehet róluk tudni. Ha beírod a gugliba, egyből a honlapjukat dobja fel, ahol minden ott van. Teljesen nyilvános.
De ha negatív kritikát akarsz begyűjteni olyan emberektől, akik a fentieket elnézve nem tudják, kikről és miről van szó, akkor ne keress rá. Szitkozódjatok csak együtt egészen nyugodtan vakon találgatva.
Nem értek mindennel egyet, amit ott tanítanak és tesznek - de nem tettek ellenetek semmit, hogy jogosan ilyeneket hordjatok össze.
Ha még mindig érdekel az igazság róluk, 3. választ fogadd meg.
Én csak feltettem egy kérdést, mert itt GYIKon mindenki sokat tapasztalt teológus, gondoltam valamit írnak.
De örülök neki, "kedves" utolsó, hogy te a fejembe látsz, és tudod a (hátsó) szándékaim. És milyen rosszul tudod ezeket :)
Na, elmentek a búsba.
Én azt írtam, "ha". HA ezzel is azt érzed, hogy a fejedbe látok, szólok: nem!
A sokat tapasztalt teológusok nem járnak ide. Okkal.
Szia,
Hallgasd meg pár tanításukat, aztán meglátod. Nem rossz, de szerintem pl a HIT jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!