Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jèzus az ezerèves országlása...

Jèzus az ezerèves országlása után,mit tesz a királyságával?

Figyelt kérdés

#Ezerèves
2020. jún. 8. 22:07
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
88%
Ezt már a moderátorok is eldöntötték,ahányszor törölve voltál.
2020. jún. 9. 18:21
 32/48 A kérdező kommentje:
Utánna olvasók ès meg is válaszolom Pèternek mert őt èrdekli,mèg akkor is ha nem èrtünk mindenben egyet.
2020. jún. 9. 19:21
 33/48 A kérdező kommentje:
Rachel,hányszor voltal törölve,letiltva?Èn csak 4 tudok ez azèrt mert megkimèltelek,minden alkalomkor nem jelentettelek,most mar összegyült.
2020. jún. 9. 21:47
 34/48 anonim ***** válasza:
90%
Te kímélted meg? Ne röhögtess :))) Jelentetted, te hazug, csak a moderátorok nem tartották egyik hozzászólását olyannak, ami miatt tiltani kellett volna, ellenben veled.
2020. jún. 9. 21:59
 35/48 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer se voltam törölve,felesleges hazudozni.

Az meg egyenesen nevetséges,hogy te megkíméltél...válaszolj már arra a kérdésemre,hogy kinek képzeled magad (?).

2020. jún. 9. 21:59
 36/48 anonim ***** válasza:
91%
Azt aláírom,hogy volt másik felhasználóm Merete néven,de annak elfelejtettem a jelszavát. Nem lett soha törölve felhasználóm,csak fenyegetőztél vele,mert szerinted úgy működik az oldal,hogy majd mindenkit törölnek a kedvedért.
2020. jún. 9. 22:06
 37/48 A kérdező kommentje:
35.Nem kèpzelődök,a tettek embere vagyok ami az Isten szavát illeti,amièrt van ez az oldal,ellentètbe veled,te az oldalt csak azèrt használod,hogy amièrt lètezik azt zavarjad.
2020. jún. 9. 22:12
 38/48 A kérdező kommentje:

36.Az èn kedvemèrt nem törölnek,a tièdèrt sem,de a szabály kedvèèrt igen.

Külömben szeretlek mert a tèma eszedbe sem jut.

2020. jún. 9. 22:24
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem tudod Péter kérdésére a választ. Amúgy tudod miért nem tudod? Mert ez nincs megválaszolva a jw.org-on és magadtól nem tudod össze rakni a választ, sőt nem is szabad, mert a végén még kiderül, hogy ütközik a szervezet tanításával. Ezért húzód az időt látszólag azzal, hogy vitatkozol Rachellel.
2020. jún. 10. 05:56
 40/48 A kérdező kommentje:

Várom a te feleletedet,addig mèg utánna olvasók,egyúttal tudjak mindkettőre reagálni.

Tiszteletem.

2020. jún. 10. 06:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!