Jèzus az ezerèves országlása után,mit tesz a királyságával?
Milyen hitemet kedves 19-es? Bizonyára tudod,ha annyiszor megosztottam.
Linkeld be ide azt a kérdésemet,ami arról szólt,hogy a "hitemet hirdettem"? Merthogy én ezt nehezményeztem,de ha gondot okoz,nyugodtan a szabályzatot is elolvashatod,miszerint a kiírt kérdés nem szólhat térítésről. Hogy én válaszként mit írtam olyan kérdéshez,ami erről is szólt,az hadd ne legyen már probléma.
válaszodat vèlemènyedet a hitetből vallásodbol,tantèteledbők.
Miattad nem írhatók,nem olvashatók,nem kèrdezhete,nem felelhetek bibliával kapcsolatos dolgokrol.
Ez az oldal ezzel foglalkozik,ha neked nem jó,a GYIK.foglalkozik más tèmakörökkal ahol szorakozhatsz azzal amihez èrtesz.
Én még nem láttam példát rá "kedves" tanú,hogy valakinek miattam romlott el a látása és nem tudott olvasni.
Esetleg a koronavírusról nem én tehetek?
Kedves Kérdező,
Ha kiveszekedted magad majd rám is szánsz egy kis időt? Szívesen venném a válaszodat... :-)
Üdv. Péter
1. Még értelmezni se akarod,amit írok,ez tisztán látszik a válaszaidból.
2. Nekem te nem vagy senkim,hogy megmondd,hova írhatok és miről.
3. Te vagy az,aki álkérdést írt ki,ürügyként,hogy belinkelhesd a tanúk honlapját,illetve te magad írtad,hogy a kérdésedre van egy biztos válaszod,tehát igazából nem érdekel semmi.
4. Eddig azért vernyogtál,hogy te csakis Biblikus válaszokat akarsz látni. Nekem meg itt megszabod,hogy ne beszéljek a Bibliáról? Amúgy is,kinek képzeled magad?
5. Előttem sokan leírták ugyanazt,amit én,erre te megint csak engem pécéztél ki. Hihetetlenül álszent vagy ezzel a passzív-agresszív viselkedéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!