Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jèzus az ezerèves országlása...

Jèzus az ezerèves országlása után,mit tesz a királyságával?

Figyelt kérdés

#Ezerèves
2020. jún. 8. 22:07
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
91%

Milyen hitemet kedves 19-es? Bizonyára tudod,ha annyiszor megosztottam.

Linkeld be ide azt a kérdésemet,ami arról szólt,hogy a "hitemet hirdettem"? Merthogy én ezt nehezményeztem,de ha gondot okoz,nyugodtan a szabályzatot is elolvashatod,miszerint a kiírt kérdés nem szólhat térítésről. Hogy én válaszként mit írtam olyan kérdéshez,ami erről is szólt,az hadd ne legyen már probléma.

2020. jún. 9. 15:43
 22/48 anonim ***** válasza:
88%
Rachel mindig elmondja/leírja, hogy ő nem hívő. Mindig, minden esetben felvállalja, mégsem fogják fel többen. Nem benne van a hiba.
2020. jún. 9. 15:48
 23/48 A kérdező kommentje:

válaszodat vèlemènyedet a hitetből vallásodbol,tantèteledbők.

Miattad nem írhatók,nem olvashatók,nem kèrdezhete,nem felelhetek bibliával kapcsolatos dolgokrol.

Ez az oldal ezzel foglalkozik,ha neked nem jó,a GYIK.foglalkozik más tèmakörökkal ahol szorakozhatsz azzal amihez èrtesz.

2020. jún. 9. 15:48
 24/48 anonim ***** válasza:
88%

Én még nem láttam példát rá "kedves" tanú,hogy valakinek miattam romlott el a látása és nem tudott olvasni.

Esetleg a koronavírusról nem én tehetek?

2020. jún. 9. 15:53
 25/48 anonim ***** válasza:
Ha a 19-es arra célzott,hogy sok helyen a VÁLASZOMBAN leírom,hogy nem vagyok hívő,nos az abból az egyszerű okból kifolyólag van,hogy ha valamit a kereszténység szemszögéből válaszolok meg,akkor ne rohanjanak le az ateisták. Azon,hogy én nem hiszek,szerintem nincs mit hirdetni.
2020. jún. 9. 15:56
 26/48 A kérdező kommentje:
25 "Azon,hogy èn nem hiszek,szerintem nincs mit hirdetni"Mar írtam a gyik-nek van másik oldala ahol nem kell a hitedről beszèly,sem a bibliárol.
2020. jún. 9. 16:06
 27/48 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező,

Ha kiveszekedted magad majd rám is szánsz egy kis időt? Szívesen venném a válaszodat... :-)

Üdv. Péter

2020. jún. 9. 16:08
 28/48 anonim ***** válasza:
88%

1. Még értelmezni se akarod,amit írok,ez tisztán látszik a válaszaidból.

2. Nekem te nem vagy senkim,hogy megmondd,hova írhatok és miről.

3. Te vagy az,aki álkérdést írt ki,ürügyként,hogy belinkelhesd a tanúk honlapját,illetve te magad írtad,hogy a kérdésedre van egy biztos válaszod,tehát igazából nem érdekel semmi.

4. Eddig azért vernyogtál,hogy te csakis Biblikus válaszokat akarsz látni. Nekem meg itt megszabod,hogy ne beszéljek a Bibliáról? Amúgy is,kinek képzeled magad?

5. Előttem sokan leírták ugyanazt,amit én,erre te megint csak engem pécéztél ki. Hihetetlenül álszent vagy ezzel a passzív-agresszív viselkedéseddel.

2020. jún. 9. 16:28
 29/48 A kérdező kommentje:
28.Döntsèk el a felhasználók,hogy ki az agresszív,mèg akkor is ha a tanuk nem tetszenek nekik.
2020. jún. 9. 17:57
 30/48 anonim ***** válasza:
90%
Te pl agresszív vagy Edgár, ezt már bitang sokszor bizonyított ad és most tessék szépen megválaszolni Péter kérdését, erre én is várok.
2020. jún. 9. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!