Hogy lehet kibírni házasságig szex nélkül?
Szóval én rengeteget utána olvastam , hogy miert érdemes házasságig várni . Figyelembe vettem statisztikákat, véleményeket hallgattam meg és arra a következtetésre jutottam, hogy én is szeretnék házasságig várni és főként azért is , mert számomra fontos a jó Isten .
Az a helyzet, hogy úgy vettem észre magamon , hogy a legkisebb semmiségek is lázba hoznak. Pl. ha már egy olyan fiúval beszélek , aki számomra tetszik , mondhatni már ez képes feltüzelni és hogyha ez a fiú hozzám ér semleges helyen , már végen van .
Nagyon félek, hogy valami olyat tennék , amit később nagyon megbánnék.
Ezen lehet valahogy változtatni , hogy az ilyen kis apróságok ne hozzanak lázba ?
Érdekes. Nekem nem azt irja ki, hogy TE vagy a kérdező.
NA TE tudod. /ez sok mindent elárul, miért vannak itt a lepontozások ekkora hányadban/
De a válaszom, igen, ez Isten megoldása. Hidd el ez még akkor is tisztább megoldás, mint az, ha kiskaput csinálsz, és igy akarod Istent befolyásolni a a tetteid elfogadására. Nagyon messzeállunk mi Emberek, Isten gondolkodásától, némely megoldás területén. Hidd el az Ő általa felkinált megoldások a jobbak, még akkor is ha ez embereileg furcsának tűnik.
Én NEM a kérdező vagyok. A 7. válaszoló vagyok, aki az eredeti kérdestől egy másikat tett fel a kommentjében. Azért, mert az általam felvetett téma kapcsolódik ide.
Tehát szerinted Isten megoldása. Túlzott tesztoszteronszintre az, hogy egy fiatal srác a saját spermájában ébredjen, ezt nevezed te tisztább megoldásnak.
Gratulálok, ezzel egyértelműen bizonyíttottad, mekkora ostoba nézetek is vannak a vallásban.
"Hidd el az Ő általa felkinált megoldások a jobbak, még akkor is ha ez embereileg furcsának tűnik."
Emberileg is meg lehet ítélni, hogy a vallásos tanítások, amit Isten neve alatt adnak el, baromságok.
Jómagam egyébként nem hiszek Istenben, ateista vagyok.
Elég baj, hogy 2020-ban még léteznek valláskárosultak Európában.
Ennél már csak az rosszabb, ha valaki direkt akarja is, hogy ő kárt szenvedjen a vallás miatt.
Így van. Hozzáteszem még, hogy az a baj, hogy az ókorban leszarták azt, hogy egy nő mennyire élvezi a szexet, mert ott a nő alacsonybb rendű volt. Ha házasságban a felek szexuálisan nem illettek össze, senkit sem érdekelt. Sajnos a keresztények teljesen figyelmen kívül hagyják ezt, magától értetődőnek veszik, hogy a keresztény szex jó, pedig szerintem az esetek többségében szart sem ér.
Egy szektában a nőt még csak ki sem nyalják, mert vannak, akik az orális szexet is bűnnek tartják.
Nem kell kibírni! Már nem élünk a középkorban! Ez itt Magyarország, a XXI. század elején!
Gondolkozz! Ha csak a házasságkötésed után derül ki, hogy szexuálisan nem illesz össze a pároddal, akkor mit csinálsz?
- Elváltok?
- Szexuálisan kielégítetlenül/boldogtalanul éled le vele az életedet?
- Szeretőt keresel és nyíltan vagy titokban csalod a párodat?
Gondolkozz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!