Gondolom pasit akarsz fogni.
A paráznaság meg bűn.
A női mell is akkor a legegészségesebb amikor természetes állapotban van és nem műanyaggal van kitömve.
Ha meg nem tudod elfogadni magad, hát változtass a gondolkozás módodon.
Az jobban bejön mint a csúnyító műtét.
Látod, kérdező: MÁR MOST nem olvasod el azt, ami nem tetszik neked - de legalábbis kidobod az agyadból.
Tudod, ha még 100-szor leírod, akkor sem hiszi el neked senki, hogy nem hiúságból csinálod az egészet.
Nem hallgatsz te senkire.
41! A kérdés az volt, hogy bűn e?
És igen, a hiúság bűn.
Teljesen megértem a kérdezőt. Engem sokáig aggasztott keresztény férfiként, hogy nagyon kicsi és görbe a péniszem. És mivel nincs benne a szentírásban, hogy a mesterséges pénisznagyobbítás leszívott zsír aláfecskendezésével, bőrpótlással, és feszítővarratokkal történő kiegyenesítése bűn, ezért megcsináltattam. Azóta áll egyenesen, mint a cövek, ha gyermeknemzésre kell használni. Természetesen csak akkor. Olyan merev és egyenes, mint Baál szobra.
Mondhatnátok, hogy hiú vagyok, pedig nem. Nem nézegetem magam a tükörben meztelenül, nem figyelem a csajok tekintetét a strandon, mikor a fecskémre téved, és amikor edzés után a srácokkal öltözünk, nem tölt el büszkeséggel, ahogy Dorong urat félve, de irigykedve megpillantják. Én ezeket észre sem veszem, csak magam miatt tettem. Hogy a külsőségekre épülő önbizalmamat helyreállítsam normális szintre. Hiszen keresztényként tudom, hogy mi a norma. Úgyhogy teljesen megértem a kérdezőt, igen.
u.i.: Jövő évre már előjegyeztettem magam egy következő műtétre, mert mintha kicsit összement volna. Erre figyelmeztettek az orvosok, hogy korrekciókra szükség lehet pár évente. Ha egy centivel megnövelem a hosszát és az átmérőjét, abból nem lehet gond. Úgyis akciós lesz a nagyobb most, akkor miért ne. Azt nem írja a Biblia, hogy az akciós testkorrekciós esztétikai műtét bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!