Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként bűn a mellplasz...

Keresztényként bűn a mellplasztika?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 De La Cruse ***** válasza:
57%

Gondolom pasit akarsz fogni.

A paráznaság meg bűn.

A női mell is akkor a legegészségesebb amikor természetes állapotban van és nem műanyaggal van kitömve.

Ha meg nem tudod elfogadni magad, hát változtass a gondolkozás módodon.

Az jobban bejön mint a csúnyító műtét.

2020. jún. 4. 17:35
 42/67 anonim válasza:
86%
Mivel az eredeti kérdésben az volt, hogy keresztényként bűn-e a mellplasztika ezért azt feltételezem fontos neked, hogy Isten mit gondol. Én azt tudom mondani, hogy nincs megírva, hogy bármilyen sebészeti beavatkozás bűn lenne. Viszont ami miatt valószínűleg te is érzed, hogy ez nem a legjobb döntés az az, hogy Isten nem véletlenül alkotott meg téged olyannak amilyen vagy. Ő így lát téged szépnek és tökéletesnek. Nem vagyunk egyformák, valaki nagy melleket kapott valaki nem és ezzel együtt az ízlésünk sem egyforma valakinek a nagymell tetszik valakinek nem. És hidd el nem jó, ha attól lesz önbizalmad mert nagy melled van. Nem a saját szépséged kell, hogy önbizalmat adjon neked hanem az, hogy tisztában vagy azzal ki vagy és hogy kinek a véleménye számít. A saját adottságaidra legyél büszke, találd meg miért vagy különleges és egyedi. Mert az vagy!
2020. jún. 5. 11:42
 43/67 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon szepen koszonom aranyos vagy, de a plasztikai műtét nem nagy melleket jelent. Teljesen semmi mellbol szeretnek kis vagy normal méretet NEM nagyot!
2020. jún. 5. 14:11
 44/67 anonim ***** válasza:
48%

Látod, kérdező: MÁR MOST nem olvasod el azt, ami nem tetszik neked - de legalábbis kidobod az agyadból.

Tudod, ha még 100-szor leírod, akkor sem hiszi el neked senki, hogy nem hiúságból csinálod az egészet.

Nem hallgatsz te senkire.

2020. jún. 5. 17:05
 45/67 anonim ***** válasza:
62%

41! A kérdés az volt, hogy bűn e?

És igen, a hiúság bűn.

2020. jún. 5. 21:06
 46/67 anonim ***** válasza:
41%
Ha istenben hiszel akkor valóban szükséged van orvosi segítségre. Mindegy mekkora a melled.
2020. jún. 6. 14:15
 47/67 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. jún. 8. 09:00
 48/67 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeséget kérdezni bűn. A teremtő nem azért alkotta meg a netet, hogy baromságokat kérdezz....
2020. jún. 8. 11:27
 49/67 anonim ***** válasza:
77%
Nem bűn csak értelmetlen és ronda. Mindenkinél ordít, hogy plasztikázva van,hacsak nincs rá komoly oka: pl.mellrák.
2020. jún. 8. 14:16
 50/67 Anzel Mus válasza:
53%

Teljesen megértem a kérdezőt. Engem sokáig aggasztott keresztény férfiként, hogy nagyon kicsi és görbe a péniszem. És mivel nincs benne a szentírásban, hogy a mesterséges pénisznagyobbítás leszívott zsír aláfecskendezésével, bőrpótlással, és feszítővarratokkal történő kiegyenesítése bűn, ezért megcsináltattam. Azóta áll egyenesen, mint a cövek, ha gyermeknemzésre kell használni. Természetesen csak akkor. Olyan merev és egyenes, mint Baál szobra.

Mondhatnátok, hogy hiú vagyok, pedig nem. Nem nézegetem magam a tükörben meztelenül, nem figyelem a csajok tekintetét a strandon, mikor a fecskémre téved, és amikor edzés után a srácokkal öltözünk, nem tölt el büszkeséggel, ahogy Dorong urat félve, de irigykedve megpillantják. Én ezeket észre sem veszem, csak magam miatt tettem. Hogy a külsőségekre épülő önbizalmamat helyreállítsam normális szintre. Hiszen keresztényként tudom, hogy mi a norma. Úgyhogy teljesen megértem a kérdezőt, igen.

u.i.: Jövő évre már előjegyeztettem magam egy következő műtétre, mert mintha kicsit összement volna. Erre figyelmeztettek az orvosok, hogy korrekciókra szükség lehet pár évente. Ha egy centivel megnövelem a hosszát és az átmérőjét, abból nem lehet gond. Úgyis akciós lesz a nagyobb most, akkor miért ne. Azt nem írja a Biblia, hogy az akciós testkorrekciós esztétikai műtét bűn.

2020. jún. 9. 06:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!