Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként bűn a mellplasz...

Keresztényként bűn a mellplasztika?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem bűn ha egy no igényes és önbizalmat akar, a szépség nem bűn. Nyilván ha túlzásba viszi valaki a szépséget való törekvést az már bűn, de ha valakinek semmi melle nincs akkor annyit változtathat hogy legalább kis vagy normal méretű legyen. most akkor ezzel az erővel ha valakinek elol kitörik a foga akkor ne csinaltassa meg mert hiú
2020. jún. 2. 19:07
 12/67 anonim ***** válasza:
84%

A fogpótlás egészségügyi beavatkozás, teljesen más mint egy szépészeti műtét.

Egyébként igen, hiú vagy.

2020. jún. 2. 19:10
 13/67 anonim ***** válasza:
77%

Az a helyzet, hogy aki egyszer mellplasztikát csináltat, az pár éven belül 95%, hogy újból fog, és ez aztán ismétlődik, amíg van pénze rá.

Ugyanis egy ilyen plasztika csak pár évig néz ki jól, utána megereszkedik, méghozzá néha igen csúnyán és durván. Egyszerű mozdulatra képes úgy ugrálni, mintha focilabda lenne egy hálóban, és a tulajdonosa hidegfrászt kap tőle.

Valószínűleg veled is ez lesz majd, ha megcsináltatod. Először szolidra - a következő alkalommal már nem annyira szolidra - aztán még merészebbre - végül, ha még megéred, és pénzed is van rá, akkor lufira.

2020. jún. 2. 19:12
 14/67 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert csúnya, a férfiak nem is szeretik és sok férfi a kis melleket szereti. De ha már rólunk férfiakról van sző, akkor "mi férfiak... imádjuk a ciciket. Minden formában, minden méretben, az alapszabály az, hogy mindegy, csak cici legyen." Atis, Animegyetem

Pál is azt mondja az egyik levelében (azt hiszem 1Timóteus 3), hogy ha egy nő imádkozik, akkor ne öltözzön szemérmesen, hanem a jó cselekdeteit vegye fel. Magyarul ezt úgy értelmezem, hogy Isten nem azt szereti nézni egy nőn természetesen, ha levetkőzik és jól néz ki, hanem ha jókat cselekszik. Plusz az élet nem a szexről szól.

De lehet kisebbíteni akarod, mert zavaró a nagy. Erre én azt mondom ,hogy meg kell vele birkózni, Isten úgy teremtett, ahogy vagy. De ez szerintem nem olyan nagy vétek, hogy a zavarás miatt kicsinyíteni akarod. De mondjuk nem tudom mennyibe kerül, ha nagyon sokba, akkor inkább segíts vele valakinek. De ezt te döntöd el.

2020. jún. 2. 19:13
 15/67 A kérdező kommentje:
De egy olyan fogpotlas,ami esztétikai szempontból történik nem hiúság? Az is mű
2020. jún. 2. 19:13
 16/67 anonim ***** válasza:
76%

Mi változna akkor, ha nagyobb melled lenne?

Kihívóbban öltözködhetnél, megnéznének a fiúk, irigyelnének a kis mellű lányok stb. erre vágysz? És szerinted nem vagy hiú? 😀

2020. jún. 2. 19:14
 17/67 A kérdező kommentje:
Utolso válaszoló koszonom!:)
2020. jún. 2. 19:15
 18/67 anonim ***** válasza:
80%

Ha mondjuk valakinek mellrákja volt és eltávolították részben vagy egészben a mellét, s ez kihat további életére, akár mentális épségére, biztos nem bűn.

De amikor valakinek nincs semmi baja, csak simán nagyobbat akar, az egyszerűen egy szánalmas r****c. Illetve ilyen esetben szerintem több szempontból is bűn, hiszen veszélyezteti a saját egészségét, rendkívül hiú, stb...

2020. jún. 2. 19:15
 19/67 A kérdező kommentje:

Zavar h ha felveszek bármilyen ruhat akkor teljesen lapos és csunya az összkép, csak normal méretű melltartót vagyok képes hordani, mert szerintem igenis groteszk ha egy no mellkasában akar ruhaban akar ruha nélkül de teljesen lapos

És nyilván a szex közben is zavar úgy érzem ha lenne egy normal méretű vagy akar kisebb is mint a normal akkor sokkal több onbizalmam lenne minden téren és nem, nem mutogatnam, max buliban felvehetnek igényesen dekoltalt felsot

2020. jún. 2. 19:18
 20/67 anonim ***** válasza:
22%
Nem
2020. jún. 2. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!