Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként bűn a mellplasz...

Keresztényként bűn a mellplasztika?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
55%

Mondtam: utána jön majd a többi műtét.

Pont azért, mert nem sikerült olyanra, ahogy a kérdező elképzelte.

De szerintem hiába beszélünk, mert már ott van az agyán a vörös köd. Ilyenkor a nők se látnak, se hallanak, gondolkodásra pedig teljesen képtelenek ilyen állapotban.

Ilyenkor olyan, mint egy bulldózer.

Szerintem, ha simogatásra nőne a mell, akkor simán megcsinálná azt, hogy félmeztelenül végigmegy a városon, és odatartja minden férfinak.

2020. jún. 2. 19:53
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abszolút nincs probléma a lapos mellel.

Egy nő nem csak egy mellből áll!

Elhiszem, hogy hiúságból megtennéd, de pusztán megfelelni akarásból kérlek, inkább ne tedd!

Valóban nagyon szélsőséges "szexuális" igényeket szabhat meg a társadalom egy jelentős rétege, akik azt hiszik minden a nagy mell-nagy fenék kombó.

Rengeteg olyan férfi van, akit vagy nem érdekel, vagy kifejezetten tetszik nekik a kis mell.

A pocakos férfiakra is buknak, pedig ők sincsenek megelégedve magukkal.

Tudom, könnyű mondani, de fogadd el magad!

2020. jún. 2. 19:55
 33/67 A kérdező kommentje:
de nem kis mellem van,hanem nincs mellem...
2020. jún. 2. 20:04
 34/67 anonim ***** válasza:
100%

Fogamzásgátlót nem szedsz?

Nekem attól nőtt meg egy mérettel.

2020. jún. 2. 20:07
 35/67 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ha szeretnéd, akkor csináltasd meg, de előtte jól gondold meg, mert a heg megmarad. Az itt felsorakozott "csakis a természetes a szél " férfiakra pedig ne hallgass, nem képesek elképzelni, hogy valaki saját magának akar tetszeni.

Amúgy megértem, hogy önbizalomhiányod van miatta, nekem is volt korábban, de már megbékéltem azzal hogy még a 80A-s melltartó is nagy rám. Lehet jobb lenne sebész előtt egy pszichológust felkeresned, hátha tud segíteni az önbizalomhiányodon.

Ezzel nem lebeszélni akarlak, csak egy picit más fényben is eléd tárni a kérdést 😊

2020. jún. 2. 20:48
 36/67 anonim ***** válasza:
2020. jún. 2. 20:59
 37/67 anonim ***** válasza:
56%

Ha Isten nézőpontjából figyeljük magunkat, és ez számit igazán: Ha valaki egészséges, akkor tiszteletlenség a Teremtővel szemben, hogy átváltoztatja magát, mert elégedetlen. Láthatjuk ilyen esetekben, egy esztétikai műtét olykor véget tud vetni a gúnyolódásnak és a piszkálódásnak, de nem jelent mindenre megoldást. Semmi esetre sem helyettesíti az egészséges életmódot.

Továbbá a külsődön talán változtatni tud egy sebész, a személyiségeden azonban nem. Sőt, az aggodalmaidat sem tudja eloszlatni, és önbecsülést sem adhat neked. S lehet, hogy valaki igy lát vonzónak, mert az egyéniségekre figyel, nem teljesen a külsön.

Arról se feledkezz meg, hogy vannak olyan klinikák és orvosok, akik ígéreteket tesznek, de még sem tudják teljesíteni.

2020. jún. 2. 21:27
 38/67 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ami tényleg hasznos volt azt értékeltem,nekik nagyon koszi:)

Eloszor is tenyleg elgondolkodom még a muteten:)

DE!

És ezt leginkább azoknak, akik csak azert mert nőnemű vagyok megdobálnak ezer uzenettel szoval nektek es még aki erzi hogy ra vonatkozik azoknak: Nem ilyen fiuk velemenyet kertem..Nem használom a gyakori kerdest ismerkedesre, ahogy ti. Van kozossegi eletem, jarok bulizni stb Mások szerint szep lany vagyok, magam szerint ápolt, de eddig csak átlagos vagy okos ugymond helyes párjaim voltak,emiatt nem gondolom, hogy azert mert a fiuk tobbsege akik megbombaztak uzenettel,nem gondolom h nekik kellene irogatni azt h jaaaj a teljesen lapos fius mellkas szexi stb mert attol h esetleg te nem szereted magad es emiatt neked jolenne egy teljesen lapos lany is nem kell uzenetekkel bombazni h átlagba vagy egy helyes vagy normalis ferfinak is ez tetszik sem azt elhitetni hogy teljesen oke a semmi mell. Tisztában vagyok vele hogy nem minden a kulso, de ha valakinek olyan egy testresze ami extra kicsi arra nem kell ugy tekinteni mintha szexi lenne csak elfogadni kell de nem kell azt elhitetni már lassan azt h jaj a semmi mell noiesebb mint a normal

2020. jún. 2. 21:27
 39/67 anonim ***** válasza:
80%

Abszolút hiú vagy, mi a kérdés? És úgyis meg fogod csináltatni, mert hiú vagy. Minden válasz értékes volt, csak épp neked nem volt a te szájízed szerint.

Úgyhogy itt mindenki csak az idejét pocsékolta. Ja és igen messze állsz a kereszténységtől, így ne azon aggódj, hogy Isten mit fog szólni, ha nagyobb lesz a csöcsöd.

2020. jún. 3. 05:11
 40/67 anonim válasza:
63%

Hiusag=bun ezt irta valaki..akkor sztem a foldon az emberek nagyon nagyon nagy %a bunben el ez biztos.

En csak azt szeretnem tanacsolni neked h mielott dontesz olvass utanna mi az a "breast implant illness " (remelem tudsz angolul ) sajnos eleg sok nonek a mutet utan evekkel , van problemaja az implantatum miatt.

2020. jún. 4. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!