Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bármilyen mellkisebbítő edzés...

Bármilyen mellkisebbítő edzés vagy csak növekedés megállítás?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszban vagyok a melleimmel. Sosem szerettem őket, mivel mindig is túl nagynak tartottam őket, pedig csak B(bár szerintem ez kinéz már C-nek..) kosaras vagyok. Főleg mensi előtt tud az őrületbe kergetni mivel nőnek egy kicsit.

Rengeteg alkalmazás és edzésterv van ami a mellek növésére hajt rá, de kisebbítésre még nem találtam pedig tényleg nagyon kéne. Kiskorú vagyok és nem lehet még plasztikai műtétem, illetve a szüleimmel sem szeretek ilyenekről beszélni (főleg, hogy nem rég váltak el). Egyáltalán 75/B-nél végeznének mellkisebbítő műtétet?

Kérek szépen mindenkit, hogy senki se küldjön olyasmit, hogy fogadjam el magam így meg mi egyéb mert nincs más út felnőtt korig. Torkig vagyok a hasonlókkal, ezt a kérdést is sírva írom már. Aki nem tud segíteni az ne írjon, akinek van bármi ötlete az kérem mondja el. A BMI-m 18,8 nagyjából, így nem megoldás ha fogyok.

2020. máj. 14. 17:45
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem tudok mellkisebbítő edzésről, max azt tudod elérni, hogy feszesebbek legyenek. Szerintem a 75B nem olyan nagy, de ha te annak látod, és attól magabiztosabbnak éreznéd magad, ha nagykorú leszel, akkor kisebbítheted. A szüleid nem hiszem, hogy beleegyeznének, bár nem tudom, milyenek.
2020. máj. 14. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha 18 éves leszek úgy sem kell a beleegyezésük. Illetve számomra hatalmas, kimondhatatlanul utálom őket és fürdőruhát sem merek hordani és semmi feszes pólót nagyjából 5. osztály óta.
2020. máj. 14. 17:55
 3/9 anonim válasza:
100%
Hát, kitartás!🙂
2020. máj. 14. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Jóvanmá.
2020. máj. 14. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Online kalkulátor szerint a méretem G vagy F kosár.
2020. máj. 14. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Úgy tudom, elvégzik a műtétet, de TB-re nem mindig. Azt akkor szokták, ha olyan súlyú a mell, hogy pl komoly hátfájást okoz már a tulajának. Nekem 70A/75A-s, én teljesen el akarom őket tüntetni. Sok súlyzózástól, fekvőtámasztól annyiban változott, hogy nem lógnak (majd' 90B-s volt, nagyon lefogytam-kövér is voltam ugyan, összementek szerencsére, csak hát ez nem mell, hanem bőr inkább). Olyan fél milla körül van az operáció ára.

Sajnálom, ha nem segítettem, de küldök egy konténer együtt érzést, mert vágom milyen :( Kitartást

2020. máj. 16. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor B,C vagy F,G?

Nem mindegy

Üdv egy G kosaras. Nem kalkulàtor szerint hanem gyakorlatilag

2020. máj. 23. 01:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én D-s vagyok és ugyanezt érzem, nem szeretem a mellem. Ráadásul vékony is vagyok hozzá, szóval teljesen aránytalan. Viszont én csak szülés és szoptatás után fogom megcsináltatni, mert ezek befolyásolják az alakját és ha egyszer kifizetek érte egy csomó pénzt, akkor tovább maradjon szép. És sok dolgot kipróbáltam (32 vagyok) de nem használt semmi eddig. Lassan tervezzük a gyereket, utána megműttetem.
2020. máj. 25. 16:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Azt hiszem D kosaras vagyok, de ez nagyban függ a bolttól.

Utolsó én is elég vékony vagyok, szóval.. Én nem szeretnék se szülni se szoptatni(egyértelműen), így nekem aztán mindegy. Én amúgy sem bírnám ki a gyerekig, egyszerűen lehetetlen számomra. Hetente 1-2x teljesen kiakadok és sírok miatta. Kitartást neked, már nem kell sokáig szenvedned tőlük:)

2020. jún. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!