Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként bűn a mellplasz...

Keresztényként bűn a mellplasztika?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 Mansour ***** válasza:
83%
Igényesség lenne felvágatni a bőröd és valamit betuszkolni alá? Ne haragudj, de ha belegondolsz, itt nagyon nem stimmel valami... És annál a férfinél sem, akinek ez tetszik. Tudom, csak a magam nevében beszélhetek, ha a dolog esztétikai oldaláról van szó, másnak lehet más ízlése, ezt aláírom. De egyrészt nem csak esztétikai kérdés, vannak egészségügyi és egyéb vonzatai, másrészt észre kell venni, hogy ez az egész mell mizéria egy mesterségesen gerjesztett dolog, mert jó üzlet van benne, ugyanúgy, mint a kozmetikai ipar nagy részében. Elhitetik veled, hogy akkor leszel szép és igényes, ha mindenfélét magadra kensz és lufikat dugdosol a bőröd alá. És tesznek arról is, hogy soha ne lehess elégedett az eredménnyel. Elhiheted, a szépségnek semmi de semmi köze ezekhez a dolgokhoz, sőt csak rontani tudnak rajta.
2020. jún. 2. 19:32
 22/67 anonim ***** válasza:
74%

"igényesen dekoltalt"

Mondom: ezzel kezdődik.

Aztán jön majd a folytatás.

Úgy látom, nem sikerült elolvasni a #13-at.

Egyébként úgy van, ahogy a többiek írták: hiúság.

Tudod, ezzel az a helyzet, hogy ha a kislányos nők nem tetszenének a férfiaknak, akkor nem létezne ilyen nő.

Azért, mert nem lenne se párja, se gyereke.

Egyben biztos lehetsz: van férfi, aki megőrül a te adottságaidért. Komolyan.

Ezek után, ha MÉGIS változtatni akarsz ezen, az már színtiszta hiúság.

2020. jún. 2. 19:34
 23/67 A kérdező kommentje:
De mind ruhában mind anélkül teljesen lapos és azt bárhogy is próbáljuk szépíteni minden csak nem vonzó és noies
2020. jún. 2. 19:37
 24/67 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként igen: nagyon undorítóak tudnak lenni az ilyen mellek. Csak álló helyzetben néz ki valahogy, de akár előre dőlsz, akár hátra, ronda lesz.

Megfogni rossz érzés.

Nézni, ahogy mozog, rossz látvány.

Ezzel csak kollégákat lehet pukkasztani, és amíg ruhában vagy, addig csorog az idegen férfiak nyála.

A párodnak meg lekókad, mert ő már tudja, amit ezek még nem.

2020. jún. 2. 19:37
 25/67 Mansour ***** válasza:
87%

Az önbizalomhiányt egyébként megértem, és ez a része a dolognak abszolút nem a te hibád. Sajnos ebben a mai átszexualizált világban, ahol ráadásul irreális igényeket generálnak az emberekben, könnyen kialakul az önbizalomhiány, ha úgy érzed, valamiben nem felelsz meg az elvárásoknak. De jó lenne, ha látnád, hogy az elvárások nagy része mesterségesen gerjesztett és természetellenes.

Egyébként, ahogy a 22-es válaszoló is írta, van olyan, aki direkt a te testalkatodra bukik. És igazából azt kellene belátnod, hogy akkor ő az, aki ideálisan illik is hozzád. Mert ha hazudsz magadról, más képet mutatsz, mint a valóság, akkor nagy valószínűséggel mindig olyanokat fogsz bevonzani, akik nem hozzád illenek, és rossz vége lesz a dolgoknak.

2020. jún. 2. 19:44
 26/67 anonim ***** válasza:
76%

Voltam már ilyen nővel, ne félj.

Annyira ronda volt a varrás a melle alján, hogy elsőre bizony a hányinger kerülgetett.

Utána is nagyon nehéz volt megszokni. Pedig ott kisebbítés volt.

A betét egy női mellben önálló életet él, és az van, amit mondtam: ha megmozdul, akkor ronda, ha nem függőleges helyzetben van, akkor ronda, a tapintása meg undorító. Ezt nem fogják neked mondani a plasztikai sebészek, mert miért tennék?

De így van.

Jó lenne, ha azt is elolvasnád, amit idáig írtam.

2020. jún. 2. 19:45
 27/67 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Így készülnek a gumimelkek...

Undorító és kiábrándító

2020. jún. 2. 19:45
 28/67 anonim ***** válasza:
86%

Én is voltam már szilikonos csajjal, többször is, és tényleg fura érzés megfogni egy ilyen mellet.

De ha már döntöttél akkor miért kérdezel minket, úgy tűnik hogy hajthatatlan vagy.

2020. jún. 2. 19:46
 29/67 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem inkább imádkozz, hogy eltudd fogadni önmagad és azért is , hogy találj egy olyan valakit , aki teljesen elfogad téged olyannak, amilyen vagy, szépnek lát, rajong érted :)

Az ima ingyen van, nem kell semmit fizetned érte. Amennyi pénz egy ilyen műtét , jó pár rászorulón tudnál segíteni. :)

Mi van akkor, ha nem így sikerül a dolog, ahogy tervezted ? Utána már bánhatnád azt a rengeteg pénzt és azt is, hogy soha többé nem lesz olyan a tested mint azelőtt.

2020. jún. 2. 19:48
 30/67 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon aranyos vagy❤️
2020. jún. 2. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!