Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik vannak többen?

Kik vannak többen?

Figyelt kérdés

2020. máj. 29. 19:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
Elsőre nyomtam, de azok is arra szavaznak, akik egyházi keresztények, ami igazából agymosó hamis vallás. Én igaz keresztény vagyok. Ez talán már az egyébbe tartozik.
2020. jún. 2. 12:50
 12/20 A kérdező kommentje:

# 11

Minden keresztény felekezet megvan róla győződve, hogy náluk az igazság és ők az igaz keresztények, legyen akár katolikus, luteránus, református, hetednapi adventista, ortodox, pünkösdista, unitárius, Jehova tanúja, mormon, stb.

De nem gondoltam volna, hogy többen nyomnak majd az elsőre mint a másodikra, vagy akár a harmadikra, negyedikre.

2020. jún. 2. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12

Szerintem ő GYK egyik legnagyobb trollja. Nagyon sok sületlenséget összehord, igazából nem lehet kiigazodni rajta, bár mondom, szerintem trollkodik, és legtöbbször az a cél, hogy minél jobban megbotránkoztassa a többieket.

2020. jún. 2. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Jézus szerint azok, akik még ha elfogadják is Őt mint megváltót, és tesznek is ilyen-olyan dolgokat, de nem az Atya akarata szerint.

Azt mondta, hogy Sokan fognak az Ő nevére hivatkozni, akiket nem Fogad el.

Nem csak az számit, hogy hiszel, és gyakorlod is, hanem hogy mi az a "gyakorlat", ami alapján élsz, és hiszel.

2020. júl. 20. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Alapige: Királyok 2. könyve 6,15-17

"Amikor az Isten emberének a szolgája korán felkelt és kiment, már körülvette a várost a sereg lovakkal, meg harci kocsikkal. A szolgája így szólt hozzá: Jaj, uram! Mit tegyünk? De ő így felelt: Ne félj, mert többen vannak velünk, mint ővelük! Majd Elizeus így imádkozott: Uram, nyisd meg a szemét, hadd lásson! És az Úr megnyitotta a szolgának a szemét, és az meglátta

2020. nov. 28. 20:54
 16/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%
Jezus is megbotrankozast keltett es kelt is es ezt a feladatot szanta kovetoinek is hogy kaoszt szuljenek, fijadzzanak
2020. nov. 28. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
nem tudok az ateista és az agnosztikus közé kattintani
2021. jan. 4. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:

"Attól függ mi számít gyakorlásnak. Hiszek Istenben és próbálom azt csinálni, amit mond"

Tehát gyakorló keresztény vagy ...

2021. jan. 5. 11:26
 19/20 anonim ***** válasza:

"De ha igazad is lenne, az mit is mutatna meg nekünk? Hogy az emberek végső elkeseredettségükben kezdenek hinni? Vajon akkor vannak józan ítélőképességük csúcsán? Ez lenne valamiféle érv a vallás mellett? :D"

Nem, Mojjo, de ezt te engedd el, mert nagyon nem ez a lényege és már milliószor elmagyaráztuk, de sosem értetted meg. Ne foglalkozz ezzel, várd az elmúlást és higgy a mesékben (evolúció, unikornis, spagettiszörny, stb.)

2021. jan. 5. 11:33
 20/20 Mojjo ***** válasza:

@19: Azért csak próbáld meg elmagyarázni, hogy

- miből tudjuk, hogy a #3-ban említettek igazak

- és ha igaz, az mire és miért is érv

Ha nem bízol benne, hogy én megértem, akkor azért, mert hátha másnak hasznos. Nézzük meg, mi az amit oly' sokszor elmagyaráztatok már :)

2021. jan. 5. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!