Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik vannak többen?

Kik vannak többen?

Figyelt kérdés

2020. máj. 29. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Hiszek Istenben és gyakorló keresztény vagyok
Hiszek Istenben de nem gyakorlom a vallást
Agnosztikus vagyok
Ateista vagyok
Egyéb vallású vagyok
122 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ mi számít gyakorlásnak. Hiszek Istenben és próbálom azt csinálni, amit mond, de nem megyek templomba és gyülekezetbe, ezért a 2-es opciót jelöltem.
2020. máj. 29. 20:31
 2/20 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a spiritualitás és a hit két külön dolog. Nekem legalábbis más agyterületen futnának.
2020. máj. 29. 20:41
 3/20 anonim ***** válasza:
14%
Aki most meg nem hisz ... majd a halala elott hinni fog.
2020. máj. 29. 23:32
 4/20 Mojjo ***** válasza:
87%

@3: Van erről valami felmérés a zsebedben? El kell, hogy keserítselek, bizony bőven vannak akik haláluk előtt pont ugyanúgy ateisták, mint az életükben.

De ha igazad is lenne, az mit is mutatna meg nekünk? Hogy az emberek végső elkeseredettségükben kezdenek hinni? Vajon akkor vannak józan ítélőképességük csúcsán? Ez lenne valamiféle érv a vallás mellett? :D

2020. máj. 29. 23:45
 5/20 anonim ***** válasza:
9%

"Ez lenne valamiféle érv a vallás mellett?"

Nem erv ... csak bizonyitja, hogy a sok nagyszaju ateista amikor bekakal, akkor Ok is Istenhez fordulnak. Mutatja az ateistak mibenletet.

Felmeres a zsebembe? Nincs, de te is Istenhez fogsz fohaszkodni!!!:)

2020. máj. 30. 08:40
 6/20 anonim ***** válasza:
14%

Megternek a legtobben, akar tetszik akar nem. Meg az elvetemult gyilkosok is amikor a siralomhazban csorren a kulccsomo ...

Lehet vaganykodni, lehet hozongeni .... tik-tak-tik-tak

2020. máj. 30. 08:42
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Egy kicsit érdemes belemenni, mit jelent Istenben (Jézuséban) hinni.

"Hiszek Istenben, de el sem olvastam a Bibliát, vagy az Újszövetséget, és nem is tudom miket tanított Jézus, különösebben nem is érdekel. De azért hiszek benne, hogy ő a Messiás"- ez nem hit, akár gyakorolja valaki a vallását, akár nem.

2020. máj. 30. 11:56
 8/20 Mojjo ***** válasza:
78%
@5-@6: Szóval kitaláltál valamit hasraütésszerűen, és annyira megtetszett neked, annyira beleélted magad, hogy már te is elhiszed, és nyilvánisan lobogtatod? Lenyűgöző. Komolyan. Nem kis teljesítmény, hogy ilyen könnyedén össze tudod keverni az általad elképzelt fantáziaképeket a valósággal.
2020. máj. 30. 14:23
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Én is a kettes opciót jelöltem meg.
2020. máj. 31. 18:35
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

5

Picit sok benned a gyűlölet.

Mégis honnan veszed ezt a baromságot egyébként? Minden haldokló ateistát meglátogatsz?

2020. jún. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!