Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, hol található...

Keresztények, hol található az az Ószövetségeben, hogy Jézust názáretinek mondják a próféták?

Figyelt kérdés
Vagy ez melyik Igehelyből következik?

2020. máj. 25. 13:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Persze, mindegyiket össze kell rakni mintha valamiféle összefüggés lenne köztük. Az hogy itt handabandázol valami próféciáról még nem jelenti azt hogy valami értelmeset mondasz. Gondolom a szektádban erre a bégetés a válasz, üdv az interneten :)
2020. máj. 25. 22:55
 22/27 A kérdező kommentje:
21 Azt hiszem a kettőnk közül ha valaki itt handabandázik az te vagy és nem én! Az összefüggések meg magukért beszélnek, de nem mindenki akarja őket meglátni! Amúgy az egészben éppen az a vicces hogy amivel te engemet vádolsz éppen az vagy te! Mert idáig még semmi értelmes választ nem halottam tőled! A kérdésekre sem feleltél de azért elég értelemesnek tartod magad! Szerintem viszont csak egy beképzelt majom vagy! Aki még rendesen válaszolni sem tud!
2020. máj. 26. 09:55
 23/27 A kérdező kommentje:
21 Másrészt pedig te keresztény vagy? Mert nekem aligha úgy tűnik! De ha nem tudnál olvasni a kérdés keresztényekhez szólt!
2020. máj. 26. 09:59
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

"Az összefüggések meg magukért beszélnek, de nem mindenki akarja őket meglátni!"

Így van ez amikor valakinek tévképzetei vannak, akkor az egyébként teljesen összefüggéstelen dolgok is összefüggőnek látszanak és aki nem úgy látja az hülye. Sok ilyen van a pszihiátrián. Esetleg még jöhetnek a náci-szabadkőműves-reptiliános összeesküvéselméletek. Ott is minden mindennel összefügg.

2020. máj. 26. 12:10
 25/27 A kérdező kommentje:
24 Azt hiszem amit mondtál az pontosan elmondható rólad!
2020. máj. 26. 12:30
 26/27 anonim ***** válasza:

"Igen kérdező, sok prófécia van, de egyik sem Jézust mondja messiásnak. De persze kellő kreativitással bele lehet magyarázni."

Ezt csak egy nagy hazugságnak lehet mondani.

Ézsaiás 53

2020. máj. 27. 09:03
 27/27 anonim ***** válasza:

"Így van ez amikor valakinek tévképzetei vannak, akkor az egyébként teljesen összefüggéstelen dolgok is összefüggőnek látszanak és aki nem úgy látja az hülye. Sok ilyen van a pszihiátrián."

Olyan szépen leírtad itt az evolucionista testvéreidet.

Ugye? 😂😂😂

2020. máj. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!