Nem tudjuk ezeket, de ha létezik menny, túlvilág, Isten, akkor a nem hívők hogyan fognak reagálni miután meghaltak? Főleg az ateisták?
Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 18:29
1/34 anonim válasza:
Tudom, hogy a hívők nagyon rá vannak kattanva az öröklétre, de ennél rémisztőbb dolgot el sem tudok képzelni. Ha lenne túlvilág (akár mennyország, akár pokol) én biztosan szólnék, hogy nem kérek belőle.
2/34 A kérdező kommentje:
Talán az öröklét olyan, hogy néha eltudod felejteni, hogy ne őrülj meg attól. Így sohasem lesz unalmas. Vagy pedig a teljes életet elfelejteni, és majd vmkor megint megszületsz stb... vagy amikor meghalsz, nem lesz zavaró az öröklét. És a téridő az csak a fizikai világban létezik :)
2020. máj. 22. 18:56
3/34 hollófernyiges válasza:
És te hogyan fogsz reagálni ha halálod után Allah elé kerülsz?
4/34 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom, hogy mi az :D
2020. máj. 22. 19:07
5/34 anonim válasza:
Aki hisz az a halalaban orokre lebeg ... ellenben aki nem hisz, annak a halala egy veget nem ero zuhanas (en igy kepzelem)
6/34 A kérdező kommentje:
halalaban? Mit jelent? először úgy olvastam, hogy a halakban :D
2020. máj. 22. 19:11
7/34 anonim válasza:
Az ateisták ki fogják bírni. Egyébként is arról szól az életük, hogy alkalmazkodni mindenhez.
De a hívők mit csinálnak majd?
Te például mit mondanál a Tollaskígyónak, aki a tiszteletlenségedért személyesen tépi majd ki a szíved?
8/34 anonim válasza:
hala'la'ban (bocs, de nincs ekezetem)
9/34 A kérdező kommentje:
Nem gond. Most már ezt a szót értem :)
2020. máj. 22. 19:43
10/34 anonim válasza:
Minta hívők 99%-a, akik nem a megfelelő vallást vagy felekezetet követték. Hacsak nem a mainstream katolicizmusra gondoltál. Telán akkor ússzák meg a legtöbben a pofáraesést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!