Nem vallasos csaladban elek, igy nem vagyok megkeresztelve. A szuleim orvosok, ok meg vannak keresztelve de ugy dontottek, hogy engem es a tesvereimet nem fognak vallasos neveltetesben reszesiteni. Ez nem is zavart sosem, viszont kb egy eve 17 evesen ugy ereztem hogy nekem ez igy nem teljesen jo. Valamilyen megmagyarazhatatlan erzesem van, hogy hinni szeretnek valamiben. Mar hiszek is, de nem tudom miben meg😅 Ezert olyan furcsa ez. Semmi konkret elkepzelesem nincs, hogy melyik felekezethez szeretnek tartozni, mivel alig tudok roluk valamit. Annyival vagyok tisztaban amennyit tortenelmen tanultunk. Nem azt varom, hogy ti mondjatok meg melyik vallast valasszan, eleg lenne ha mondanatok par szot a vallasotokrol es arrol hogy hogyan befolyasolja a mindennapjaitokat. Egyaltalan nem vagyok problemas, viszont szerintem nincs olyan vallas aminek legalabb egy parancsolatat ne szegte volna meg meg ( na persze nem ember oles meg ilyesmik ). De amint ratalalnek a vallasomra betartanam oket es ezek szerint elnek tovabb. Ket honapja elvesztettem egyik szerettemet, azota egyre erosebb bennem ez az erzes. Bocsanat ha erthetetlenul irtam, remelem azert tudtok segiteni😊
Szia, engem a szüleim mindig az istenhitre neveltek, de eldönthetem, hogy hiszek e benne. Régebben jártunk Jehova tanúihoz, de nagyon nem ajánlom, nem azt tanítják ami a bibliában van, és az egész olyan mint egy szekta. Nem hiszek a vallásban, de istenben igen, itthon egyedül/családdal olvasom a bibliát, beszélünk róla, ez nekem elég. Szerintem kezd el olvasni a bibliát te is, nem muszáj egy valláshoz tartoznod, a egymagadban is gyakorolhatod az istenhitet :)) szurkolok
2020. jún. 16. 05:49
42/44 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Magadban.
2020. jún. 17. 09:19
43/44 anonim válasza:
Szerintem így nem lehet választani vallást.hogy könböző vallásuakat kérdezel. Semmiképpen se kapkodd el. Az első, hogy akardd, hogy Istebhívő legyél. Csak találj egy nyugodt helyet és beszélgess Istennel. Tárdd fel tervedet az életre. Azután ha nem jön válasz, figyeld egy-két napig a jeleket. Jönni fognak ígérem. Én figyelem a jeleket, és mindig kapok segítséget, leesik az állam! Mert működik és soha nem hagy el az égi segítség. Nagyon fontos, hogy tiszta szívvel, ne valami anyagi előny kapcsán kérj, vagy hátsó ravasz szándékkal. Akkor megkapod! Sajnálom, de szándékosan nem írom le vallásomat. Mert a te lelkesedésed a fontos most nem az, hogy támadják bármelyiket is, ne a reklám a történelmi botlások legyenek a fontosak. A te szoros Istenkeresésed fontos a szereteted és lelkesedésed hőfoka! Így épül fel saját templomod magadban, ami már teljes hittel tudja a jó választ, a helyes kijelölt utadat, Erről az útról soha senki ne tántorítson el, semmiféle múlt jelen jövő gyarlóságairól szóló, történetekkel, beszámolókkal ne! Jó utat a lelked legőszintébb közepébe. Próbáld ki működik!!
2020. aug. 10. 01:12
44/44 anonim válasza:
Nwm igazán értem miért lett leszavazva a válaszom.a vallás is mint sok más egy olyan dolog amit mindenki magában kell eldönteni mit akar. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!