Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez a Szentlélek volt?

Ez a Szentlélek volt?

Figyelt kérdés
Múltév nyarán kezdtem el imádkozni. Igéket olvasni. Balcsin voltam szezonos munkán. Nagyon sokat dolgoztam. Reggel, este imádkoztam. Szezon után visszamentem a szüleimhez. Most januárban pedig az egyik barátomért imádkoztam. Ima végén egy új érzést éreztem. Nagyot sóhajtottam a fejemet felemeltem és mintha a szivembe valami beakart volna költözni. Aztán csak sírtam örömömben. Fel alá mentem a házba és csak mosolygtam és tudtam hogy Isten itt van. Éreztem hogy Isten velem van. Annyira jó érzés volt. Csak jót akartam cselekedni és mindenkinek elmondani azt ami velem történt. Sajnos rá 3 hónapra a hitem mintha semmissé vált volna. Vettem bibliát és egyszerűen nem tudtam elhinni amik benne vannak. Akkor nagyon sok támadás ért amit csak haraggal és kiabálással tudtam kezelni.
2020. ápr. 25. 16:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellett volna ide kiírnod. ezeket meg kell őrizni magadban, titkosak! Dicsekedni sem szabad vele. Ahogy mondta Jézus:

"Aki felmagasztalja magát megaláztatik..."

2020. ápr. 26. 12:03
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Igen a Szentlélek volt. Énis tapasztaltam már a jelenlétét, sőt a támogatását, vezetését is. Ha egyszer szívből megtérsz, mindörökre veled marad. A jelenlétével érezheted Isten szeretetét, támogatását, hatalmát és dicsőségét. Olyan formában tapasztalhatod meg az ajándékait, hogy érted a Bibliát, ahogy azt kellene érteni, és ott nyitod ki ahol választ kapsz, ha kérdésed van valamiben, érzed más embereken is, ha rajtuk van a Szt. Szellem, stb.
2020. ápr. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!