Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Számotokra fontos a Biblia...

Számotokra fontos a Biblia olvasás ahhoz, hogy az Atya előtt "meg tudjatok nyílni"? Javít a kedély-állapototokon is?

Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre magamon, hogy fontos az Igei tartalom ahhoz, hogy a kedély állapotom is jobb legyen és ima kapcsán is meg tudjak nyílni, kíváncsi vagyok, hogy ti hogy vagytok ezzel.

2020. ápr. 22. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
minden reggel olvasok az Újszövetségből - találomra - néhány sort (ez 4-5 perc, belefér a reggeli készülődésbe, amúgy sem szoktam kapkodni). Egész napomat beragyogja, igazi ajándék. Jorge Luis Borges írja: "Boldogok, akik emlékezetükben tartják Vergilius vagy Krisztus néhány szavát, mert ezek fénybe borítják napjaikat." - és milyen igaza van.
2020. ápr. 22. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, abszolút. Dehát tudjuk, hogy nem csak kenyéren és vízen élünk, hanem Isten Igéjén is.
2020. ápr. 22. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen! A drága Szent Szellem sorra mutatja meg mit akar vele épp most mondani a drága Szent Atyám. Az Igében lehet a legtisztábban "hallani".

Nekem az igéknek a kimondása adja a magabiztosságot, az Istenben való bizalmat és érzem, ha szükségem van megint egy kis feltöltődésre. (Olyankor van ám, hogy nyűgösen állok hozzá, de ha akkor is oda tudok menni hozzá, akkor tényleg tízszerte olyan nagy áldás jön, amennyi nyűg volt odamenni) Minden alkalommal más problémámat oldja meg.

Nagyon szeretem! Hála a Szent Szellemnek ezért!

Boldoggá tett, hogy leírhattam! Boldoggá tesz, ha Róla beszélünk. :D

2020. ápr. 23. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Isten Igéje nagyon fontos az ember számára! Abból merít erőt, értelmet, bölcsességet, tudást és ismeretet stb.a mindennapokban.

Ám a Vele való személyes kapcsolatban sokkal inkább mérvadóbb a Szellemi kapcsolat imádság által! Mit, hogy, miért és miképp, mikor stb!

2020. ápr. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!