Negatív dolog, ha eszek miközben Bibliát olvasok?
Figyelt kérdés
Komolyan veszem a Bibliát, és nem szokásom ez, de ma mégis ettem miközben olvastam a Bibliát.2019. márc. 12. 18:13
1/11 anonim válasza:
Fogd fel úgy, hogy evés közben olvastad a bibliát. Sokkal jobban hangzik :)
2/11 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy ha elvonulok Bibliát olvasni, viszont éhes vagyok, és nassolok valamit közben. Ez más helyzet. Nem akarok ilyen szupervallásos lenni, de ez nem tiszteletlenség Istennel szemben?
2019. márc. 12. 18:24
3/11 anonim válasza:
Lehet enni biblia olvasás közben, de csak olyan ételt, ami a bibliában is szerepel.
4/11 anonim válasza:
Ez tiszteletlenséget jelent, több okból is (pl. a figyelem megosztása miatt).
5/11 anonim válasza:
O.o Ezen a vonalon haladva szigorúan csak asztalnál, széken űlve tedd...
6/11 anonim válasza:
Nem baj, miért lenne az? Nem szabad vallásoskodni, nem az ószövetségben vagyunk:) A krisztusi szeretet a lényeg. HA eszel is bibliázás közben, ettől nem fogsz kevésbé szeretni
7/11 szp72 válasza:
Szerény véleményem szerint az sem lehet valami nagy bűn, ha a WC-n olvasod a Bibliát. Az más kérdés, hogy összeszedettebb állapotban nyilván nagyobb a lelki haszna.
8/11 anonim válasza:
7-eshez kapcsolódva
Nekem mindig WC-n ülve jutnak eszembe teológiai gondolatok!
:)
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Csak ne vegye el a figyelmed az olvasottaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!