Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai fiatalok miert ilyen...

A mai fiatalok miert ilyen hitetlenek?

Figyelt kérdés
Nemhisznek istenben, nem imádkoznak és nemolvassák a bibliát. Ez miert van? Ja és érzelmi analfabéták.

2020. ápr. 14. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
85%

37 es akkor te a halalos ágyánál nem is konyorogtel h istenem hagyd élni istenem kérlek gyógyítsd meg?

Ha igen akkor nem tunik fel h ellentmondasba keveredsz? Ha ugyis tudtad elore hogy neki csak rosszabb lenne minek könyörögtel a képzeletbeli figuradhoz?

Ha meg nem kivantad h a testvered eljen akkor el se tudom képzelni milyen szörnyű ember vagy.

Tenyleg csak kíváncsi vagyok hogyan gondolkodnak a buta emberek.

2020. ápr. 15. 00:21
 42/74 anonim ***** válasza:
53%

Végre egy troll kérdés, ami jó is :)

Az élet nagy kérdéseire ad választ, de a kérdező nem térít csak lenézi azt aki nem úgy gondolkodik, ahogy ő :(

2020. ápr. 15. 00:22
 43/74 anonim ***** válasza:
81%

“ Nembaj jön még a hitetlenekre és isten ellenes emberekre dögvész.”

Te akkora egy szánalmas, ostoba élettelen féreg vagy, már ne is haragudj...

Nem vagyok hívő, de ismerek lelkészt és velem egyidős fiatal szerzetest is, és azt kell mondjam, hogy te minden vagy, csak nem valódi keresztény. Ha van isten, az ilyen álságos szarokra biztosan nem büszke.

44/74 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, kifolyik a szemem. Értem én hogy vallási fanatikusként most idegből gépelsz, de vedd észre, így kissé ellentmondásos lesz a sztori.

Talán egy mondatot le tudsz írni hibátlanul, de közben híreszteled, hogy a hitetlenek milyen műveletlenek.

45/74 anonim ***** válasza:
2%

mert vak. és megrögzötten ragaszkodik a vakságához, és minden olyan inforációt, ami kilóg a világképéből automatikusan negligál.

Ezért.

Az okos ember megfigyel, tájékozódik, értelmez. Nem szájize szerint válogat az infók között, önkényesen, a megrögzött világképe szerint, hanem folyamatosan megkérdőjelezi azt, és újragondolja.

Hivőként nekem ateista még olyan bizonyitékot nem tudott felmutatni, ami arra utalt volna, hogy nincs Isten. Olyat viszont már tudott, akaratán kivül, amivel csak megerősitette, hogy van...

ha egy ateistának mutatsz akár egyetemes logikai bizonyitékot akár személyes tanúságtételt, negligálja, és kész. Ez nem egy konstruktiv hozzáállás.

2020. ápr. 15. 00:26
 46/74 anonim ***** válasza:
87%
Mivan kedves előző a testveredrol szolo utóbbi en kerdesemet mar "negligaltad" ahogy a buta Ateistak szokták?
2020. ápr. 15. 00:28
 47/74 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj, nem gondolom magam egy hanyag, műveletlen, eltorzult érzelmi nullának... csak tudod, az én édes "lapostányér-arcú" felmenőimet Verecke és nem Marchegg felől töltötték be az országba. Ebből következik, hogy Heilige Bibel helyett Ырық Бітіг-et forgatok a kezemben, és ahhoz is tartom magam. Jónapot.
2020. ápr. 15. 00:42
 48/74 anonim ***** válasza:
73%

“Hivőként nekem ateista még olyan bizonyitékot nem tudott felmutatni, ami arra utalt volna, hogy nincs Isten. Olyat viszont már tudott, akaratán kivül, amivel csak megerősitette, hogy van...“

Persze, hiszen a hívőkkel való beszélgetés egyik jellemzője, hogy kiforgatjátok az ember szavait, és NEM FOGADTOK EL SEMMIT, ami akárcsak minimálisan is megkérdőjelezi isten létezését. Mellesleg, a hit meggyőződésen alapszik, amit NEM lehet objektíven bizonyítani, szemben a tudományos, számokkal is mérhető bizonyítékokkal (a levegős példád amúgy nettó butaság). Ennél fogva a ti bizonyítékaitokat természetes, hogy megdönthetetlennek tartjátok, hiszen a meggyőződésetekből fakad. Mert nem intellektuális dolog, hanem egzisztenciális dolog a hit és a vallás.

Én nem mondom, hogy buta az, aki hisz, mert vannak, akiknek szükségük van rá. Ellenben a ti nagykeresztényi toleranciátok és elfogadókészségetek az, ami már alapjaiban hiteltelenné teszi számomra az egészet.

2020. ápr. 15. 00:45
 49/74 anonim ***** válasza:
47%
Megjegyzem, a szerzetes ismerősömmel történt beszélgetésem nyomán írtam, amit írtam. Számomra ő hitelesebb, mint ti, annak ellenére, hogy nem vagyok hívő. Sőt, azt mondja, hogy sem a vallásnak, sem istennek nincs szüksége arra, hogy bizonygassák a létezését, ellenben ti “keresztények” mindig belementek, és köpködtök. :)
2020. ápr. 15. 00:48
 50/74 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy a hívők miért akarják, hogy mindenki Bibliaolvasó hívő legyen. Már muszlim nem is lehetek? Na szép! Majd a két munkahelyem meg az otthonom közt pont imádkozni meg Bibliát olvasni fogok. Ez nem elsődleges prioritás a mai világban a legtöbb embernek. Az imádság még sosem adott ennem, meg a számlákat se tudtam kifizetni még napi hat imádsággal sem. Ennek fényében nem látom értelmét ennek. Egyébként a mai fiatalokat meg ti neveltétek fel, szóval a ti hibátok is. 28/f
2020. ápr. 15. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!