Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai fiatalok miert ilyen...

A mai fiatalok miert ilyen hitetlenek?

Figyelt kérdés
Nemhisznek istenben, nem imádkoznak és nemolvassák a bibliát. Ez miert van? Ja és érzelmi analfabéták.

2020. ápr. 14. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
Erről van szó.
2020. ápr. 14. 23:56
 12/74 anonim ***** válasza:
20%

#10 igen, segit valakin, sokakon

igen, van rá bizonyiték, csak ha negligálod, akkor nem tekinted annak

a saját hitetlenséged a magánügyed, de kár ezáltal objektiv tényeket tagadni, csak mert nem férnek a világképedbe.

2020. ápr. 14. 23:56
 13/74 A kérdező kommentje:
Azért pusztul a világ egyre jobban mert romlott rajta az ember.
2020. ápr. 14. 23:57
 14/74 anonim ***** válasza:
75%
Megkérdezhetem, mire gondolsz? Mert eddig minden értelmes választ figyelmen kívül hagytál.
2020. ápr. 14. 23:58
 15/74 A kérdező kommentje:
A válaszok nagy részéből minden kiderül ezért van bajba a világ.
2020. ápr. 15. 00:00
 16/74 anonim ***** válasza:
76%

Istenben csak az hisz aki meg soha a büdös eletebe nem veszitett el semmit es mindent a segge ala toltak.

Nekem egy testverem pl meghalt alig pár hónaposan. Szerinted van isten? Szerintem meg beteg vagy ha ilyenben hiszel.

Ahol tartok ma az eletben (szerencsere jo helyen tartok, szerencsesnek mondhatom magam) azt csakis magamnak köszönhetem nem valami kitalált szemelynek.

Ideje lenne már levenni a szemellenzot.

Buta buta emberek...

Abban hiszek hogy a vilagunk nem lehet veletlen. De abban nem hogy egy bizonyos entitas iranyitja. Ez nettó őrültség.

2020. ápr. 15. 00:02
 17/74 anonim ***** válasza:
88%

Talán. De a hit önmagában még nem garancia a jóságra. Gondolj a farizeusokra és az irástudókra. Hittek Istenben. Jézus mégis elmarasztalta őket, mert üres volt a hitük. A vámos, a tékozló fiú, a bűnbánó prostituált, a jobb lator azonban végül nagyobb lett náluk.

Persze ők végül megtalálták Istent, ez is igaz.

2020. ápr. 15. 00:02
 18/74 anonim ***** válasza:
92%

Milyen baj származik abból, hogy ateista vagyok? A hívő barátaim nem látnak vele semmilyen problémát.

2020. ápr. 15. 00:03
 19/74 anonim ***** válasza:
9%
#16, gyenge annak az embernek a hite, aki csak addig hisz, amig minden jól megy. A hivő embernek ugyanúgy kijut a veszteségből. Ettől még nem veszti el a hitét. Isten van, létezik, és törődik az emberrel. A bajok ellenére is.
2020. ápr. 15. 00:04
 20/74 anonim ***** válasza:
87%
Nagy probléma hogy a helytelen ragozásért nem jár kárhozat.
2020. ápr. 15. 00:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!