Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai fiatalok miert ilyen...

A mai fiatalok miert ilyen hitetlenek?

Figyelt kérdés
Nemhisznek istenben, nem imádkoznak és nemolvassák a bibliát. Ez miert van? Ja és érzelmi analfabéták.

2020. ápr. 14. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
A bajt is mind magunknak köszönhetjük. Mert az ember vétkezet.
2020. ápr. 15. 00:06
 22/74 anonim ***** válasza:
88%
Minek írsz ki kérdést, ha képtelen vagy válaszolni az enyéimre? XD
2020. ápr. 15. 00:07
 23/74 anonim ***** válasza:
73%

19 es az ilyen emberek mint te közveszélyesek.

Majd ha meghalt valakid utana papolj nekem. Bar nyilvan ezt nem kivanom, hogy megtudd milyen.

Istenhit azoknak szukseges akiknek semmi celjuk az eletukben es fingjuk nincs mit csinaljanak ezert beulnek imadkozni.

Ez ad nekik célt.mert butak, iskolazatlanok.

Visszamaradottak. Nekem nem baj csak utalom mikor egy kevesbe inteilligens akarja megmagyarazni h mi a helyzet.

2020. ápr. 15. 00:08
 24/74 anonim ***** válasza:
34%
Abban egyetértek a kérdezővel, hogy el van korcsosulva ez a világ és nagyon sok az erkölcstelenség. De én se tudok hinni már Istenben, viszont a meditációnak van értelme, a mély belső csend a legfontosabb szerintem.
2020. ápr. 15. 00:09
 25/74 anonim ***** válasza:
37%

alig néhány hete halt meg a testvérem, hosszas betegség után. úgyhogy te nekem ne beszélj.

remélem, kicsit elszégyelled magad a "jó kivánságodért"

2020. ápr. 15. 00:10
 26/74 anonim ***** válasza:
0%
vagyis #23-nak szólt, és 19 vagyok
2020. ápr. 15. 00:11
 27/74 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom van-e isten. Nekem igazából marhára mindegy, de ha van, akkor egészen biztos, hogy nem olyan jóságos, önzetlen és szeretettel teli mint mondják. Ennél fogva nem imádkozom, és a biblia sem érdekel, persze ismerem, de csak mert tananyag volt az iskolában..

Ja, és a nyakamat ráteszem arra, hogy jóval magasabb az érzelmi intelligenciám, mint a tiéd, kedves kérdező. Ami vallástól független amúgy.

2020. ápr. 15. 00:12
 28/74 A kérdező kommentje:
Rengeteg intelligens diplomás ember hísz istenben. Csak a buta embernek nincs hite.
2020. ápr. 15. 00:12
 29/74 anonim ***** válasza:
74%

Es úgy gondolod vetkezett hogy megérdemelte a halalt?!pl egy három honapos gyerek mit vetkezett?

Fel nem birom fogni hogy leteznek ilyen hulye emberek.

2020. ápr. 15. 00:13
 30/74 anonim ***** válasza:
63%
Én hiszek istenben, de nem imádkozom és nem olvasom a bibliát. Érzelmi inteligenciámmal sincs probléma. A mai világban már a túlzott vallásosság az már beteges. (mindegy milyen vallás esetén)
2020. ápr. 15. 00:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!