Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai fiatalok miert ilyen...

A mai fiatalok miert ilyen hitetlenek?

Figyelt kérdés
Nemhisznek istenben, nem imádkoznak és nemolvassák a bibliát. Ez miert van? Ja és érzelmi analfabéták.

2020. ápr. 14. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
31%

nem vagyok sem buta, sem iskolázatlan

és nem látok összefüggést hit/nem hit és iskolázottság között

2020. ápr. 15. 00:13
 32/74 anonim ***** válasza:
73%

En jartam egyetemre veled ellentetben kérdezo es az ismeretsegi korombeny sot az osszes csoporttarsam kozott kb 2 ember volt vallásos. Ez kb 100 bol ketto.

Lassan kihal mar az idiota fajtatok.

2020. ápr. 15. 00:14
 33/74 anonim ***** válasza:
57%
Kedves kérdező, akkor te a 8 általánosoddal felérsz egy diplomással, mert van hited? :)
2020. ápr. 15. 00:14
 34/74 anonim ***** válasza:
32%
Nincs semmilyen összefüggés közötte. Hitler például hithű keresztény volt és látod mi lett a következménye. Én katolikus vagyok, hiszek istenben de az élet egy ajándék -ahogy a biblia is mondja- aminek minden percének örülni kell nem pedig áhitatoskodással pazarolni feleslegesen.
2020. ápr. 15. 00:15
 35/74 anonim ***** válasza:
65%
Nem a vallással van baj ez tény. Lehet hívő az ember, vallás szabadság van. Viszont miért kellene lenézni azt, aki nem hisz vagy más istent imád?
2020. ápr. 15. 00:16
 36/74 A kérdező kommentje:
Isten létezése nem azt jelenti hogy mindenkinek jó lessz. Az ember választotta hogy fájdalmas és szenvedéssel teli legyen az élete.
2020. ápr. 15. 00:16
 37/74 anonim ***** válasza:
2%
Nem, nem vétkezett, és nem "megérdemelte" a halált. Egyszerűen neki valamiért ez volt a sorsa. Lehet, hogy ha életben marad, nagyon szomorú élete lett volna. Nem tudhatod. Nem tudhatod, mi miért van. A halál nem büntetés. A halál annak büntetés, aki megsemmisülésnek éli meg, mert nem hisz a folytatásban. A halál átmenet valahová, éppen, mint a születés.
2020. ápr. 15. 00:17
 38/74 anonim ***** válasza:
74%

“Csak a buta embernek nincs hite.“

Miért is?

2020. ápr. 15. 00:18
 39/74 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, kérdező, értem én, hogy te itt az ősbűnre és a többire gondolsz, amit azóta is elkövetünk. De a haragvó, büntető Isten képével te itt senkit nem fogsz megtériteni. Miért nem Isten szeretetét hirdeted, ahogy Jézus tette? Ő csak tudta, mit csinál...
2020. ápr. 15. 00:19
 40/74 Metionin ***** válasza:
69%
Nem minden fiatal hitetlen és nem minden idős vallásos. Egyszerűen vannak emberek, akiknek szükségük van erre, másoknak pedig nincs. Ez nem korfüggő, nálunk pl. a 72 éves apám, az 56 éves anyám és a 29 éves én sem hiszünk semmiben. Az érzelmi analfabetizmus (=alacsony érzelmi intelligencia?) pedig szintén nem kor- de nem is vallásfüggő.
2020. ápr. 15. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!