Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Atya talált volna Jèzus...

Az Atya talált volna Jèzus Krisztuson kívűl mást, aki megválthatta volna az emberisèget?

Figyelt kérdés

#atya #Krisztus #megváltás.
2020. ápr. 13. 06:20
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
De mire jó ez a sok hazudozás neked? Ez nem bűn a jehovád szerint? Wesler egész biztosan nem mondott neked ilyet,de ha már ilyen jól tudod a dátumot,linkeld csak ide a kérdést,hogy hol mondta. Kezd nagyon elegem lenni a hazugságaidból,kit akarsz te hülyének nézni?
2020. ápr. 14. 21:00
 52/56 Wesler ***** válasza:
84%
Te napi szinten mennyiszer iszol vodkát, miről beszélsz ember? Másold már be légyszíves mikor én az írtam neked, hogy Jehovista voltam. xD Soha nem voltam Jehovista, előbb lövöm magamat tökön, mint hogy a TI semmilyen, szűk látókörű tanaitokat alkalmazzam. Te biztos nem vagy ép, a fentebb kért idézeteket, amik állításod szerint tőlem vannak pedig VÁROM!
2020. ápr. 14. 21:02
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ajánlom figyelmedbe a következő oldalt a honlapotokról, biztosan nem olvastad még:

[link]

2020. ápr. 14. 21:06
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Egyre inkább meggyőződésem, hogy ez az ember (a kérdező) csak le akarja járatni a jehovásokat.
2020. ápr. 14. 21:13
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nehéz lesz neki. Ettől függetlenül tényleg nem kellenének az ilyen álkérdések, akárkitől is jönnek...
2020. ápr. 14. 21:18
 56/56 Wesler ***** válasza:
100%
Tehát, ha jól értem, fel emlegetsz egy embert akivel x éve találkoztál, és elmondta neked, hogy 20 évig volt Jehovista. Ebből te levontad azt, hogy Én voltam és Rachel, akik nem vagyunk megemlítve egyáltalán az alatt a kérdés alatt. Majd azt mondod, hogy a fentebb megszólaló 80% és 69%-os névtelen egyén, Rachel és ez a George1113 is én vagyok egy személyben. Tehát, szerinted én 5 személyként jelenek meg jelen pillanatban IS. Te mennyit iszol, megint csak megkérdezném, szerinted mennyi időm van nekem, hogy így ráérek pont veled diskurálni? Mért pont veled, mért csak veled? Ember, gondolkozol is vagy csak viccnek van az agyad a koponyádban? Adj már valami támpontot, hogy kitől veszed az anyagot, mert ez kemény drog lehet, ha így betép tőle az ember, vagy ti Jehovások ilyenek vagytok?
2020. ápr. 14. 22:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!