Vannak itt Lucien Greaves irányzatát követô sátánisták?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 20:56
1/23 anonim válasza:
Szerintem nincsenek. Mit tanít az említett egyház?
Ha beszeretnék lépni, mit kell tennem és miről kell lemondanom?
3/23 anonim válasza:
Retardált kis kretén, nehogy azt hidd, hogy csak neked lehet sértegetni.
6/23 anonim válasza:
Nincsenek. Ismerem az itteni komment szekciót.
Utoljára régen volt itt egy spirituális sátánista, akit gondolom kitoltottak innen.
8/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy vannak. Van pár spirituális sátánista, meg én, egy LaVey-féle, de kb ennyi. Legközelebb azt hiszem Lengyelországban van chapter-e a TST-nek. De őszintén szólva inkább politikai szervezet, mint vallási, és hát sok sikert a szekularitás terjesztéséhez Magyarországon...
9/23 anonim válasza:
Jelen. Nem tudom miért gondolja mindenki hogy nem létezünk :D
10/23 anonim válasza:
az, hogy valaki más irányzatát követed, alapból kilőné a Sátánizmust. LaVey és Lucien féle sátánisták is nyomorult ateisták, akik semmit nem tudnak kezdeni az életükkel, ezért a kereszténység alapján élik meg a Sátánizmust.
A Sátánizmus nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!