Sátánisták, hogy viselitek, hogy akármerre néztek hülyeségeket mondanak a vallásatokról?
Felhozzák a LaVey félét, aztán ott a fordított kereszt, amit rendszeresen SzentPéter keresztnek hívnak és okosnak hiszik magukat...
Én nem szoktam vitába szállni, helyette rituáléban adom ki.
nem voltam keresztény, de jól ismerem őket.
A Sátánizmus a valódi Spirituális tudás, lélek vallása.
Nem szól semmi csúfságról, az a kereszténység és társai.
Abban egyetértek, hogy nincs benne az óriási képmutatás és álszentség, mint a kereszténységben (a katolikus egyházban fokozottan).
Önző, de őszinte vallás.
Én minden vallást képviselem, és kevés az olyan ember, akinek van valami halvány rendes gondolata ezekről. Neked van, csak addig nem látsz, hogy aspektusok helyett mindegyikbe, sőt mindenben ugyanazt keresd.
A sátánizmusban is vannak olyanok..., huh... nem csak az elvakult fideszes keresztények a papírlap egyszerű emberek, ennyit mondok.
Mindenhol találni mindenféle embert. Én bármelyik valláson vagy filozófián keresztül megtanítom bárkinek a jóság törvényét.
Szóval.., a te életed. A te elméd miatt érzékeled ezeket. Ne foglalkozz vele s az elméd majd jobban szűr.
" akármerre néztek hülyeségeket mondanak a vallásatokról? "
Erős túlzás,ne érezd ennyire népszerűnek. A valóság az,hogy amerre néznek,kb mindenki leszarja.
5 ös. Egyébként igen, elején vagyok, így néha művelek ostoba dolgokat, főleg, hogy energiát pazarlok ilyen kérdés feltevésére egy ilyen oldalon.
Emellett... ja, sajnos sok elvakult van mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!