Hogy lehet belépni a sátánisták közé?
Nem tudom.
Csak gyűlölöm istent és a keresztényeket.
Miért akarsz egyből sátánista lenni?
Párom és nagyapám is utálja a keresztényeket (gyerekkori rossz élmény a papokkal - nem, nem AZ, szimplán pont sggfejeket fogtak ki)
De ettől még nem ölnek kecskéket vasárnap délutánonként, hogy táncolva a falra kenjék a vérüket :)
Szimplán ateisták lettek.
"Párom és nagyapám is utálja a keresztényeket (gyerekkori rossz élmény a papokkal"
Tehát azért utál engem, mert gyermekkorban egy pappal rossz élménye volt. Nagyon eredeti:) De ez sajnos kamu kifogás. Az egójuk miatt gyűlölik Istent. A kérdező legalább őszinte, beismeri, h istenellenes. Az ateisták 99% kamu ateista, inkább sátánista istengyűlölő. Pontosan tudják, hogy a Biblia igaz, és tudják, h van Isten, de azt hoszik, hogy majd ítéletkor átverhetik IStent ezzel a rossz kamuval, amin már itt a GYAk-on átlátunk, mi halandók:)
*KERESZTÉNYSÉGET
Mea culpa, elírtam.
Azzal semmi bajuk, ha valaki ezt a vallást gyakorolja, de ők már semmiképp nem akarnak azok lenni.
Szia
Nem kell törnöd már magadat, mert ha gyűlölöd istent, akkor már ott vagy Sátán támogatói között!
Most már jó lenne, ha megismernéd azt akit gyűlölsz mert eddig ismeretlenül gyűlölöd, és akkor annak alapján hozhatnál döntést, amit tudsz!
Azért gyűlölöd Istent, mert homoszexuális vagy? Erre is van "gyógyszer".A mögötted lévő élet, évek, körülmények az, ami azzá tett! Lehet azt kellene átgondolnod?
"Az ateisták 99% kamu ateista, inkább sátánista istengyűlölő. Pontosan tudják, hogy a Biblia igaz, és tudják, h van Isten"
Azt eddig is tudtam, hogy nem vagy komplett, hogy de ezután a véleményed után teljesen meg vagyok győződve arról, hogy egy mentálisan beteg, vallási fanatikus vagy. Ezek után jobban teszem, ha nem is reagálok a kommentjeidre, mert talán még a Jehova tanúinál is mélyebben vagy. Az adventista múltadat illetően pedig nem csodalkoznék, ha ők tettek volna ki téged a felekezetből. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!